• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.02.2023

20:28

ČUKARIČKI PRESLIŠAO GOLUBOVE! Lak posao za BRĐANE u Subotici!

Starsportphoto

Fudbal

ČUKARIČKI PRESLIŠAO GOLUBOVE! Lak posao za BRĐANE u Subotici!

Podeli vest

Fudbaleri Čukaričkog pobedili su večeras na gostovanju ekipu Spartaka iz Subotice sa 3:1, u utakmici 20. kola Super lige Srbije

Posle gledanja VAR-a sudija je u 15. minutu pokazao na penal za Čukarički, nakon što je rukom igrao Nikola Srećković. Minut kasnije gol sa "bele tačke" postiže Luka Adžić.

Spartak je izjednačio u 74. minutu preko Srđana Hrstića, a novu prednost gostima donosi Vladimir Lučić u 83. minutu. Konačan rezultat postavio je Stefan Tomović u trećem minutu nadoknade.

Čukarički je na četvrtom mestu Super lige Srbije sa 38 bodova, a Spartak je 13. sa 18 bodova. Tim sa Banovog brda u narednom kolu dočekuje Radnički iz Kragujevca, dok Spartak gostuje Javoru.

Standings provided by Sofascore

SUPERLIGA, 20. KOLO

Petak

Kolubara - Radnik Surdulica 1:0 (1:0)
/Milićević 31/

Subota

Radnički - Voždovac 0:1 (0:1)
/Pantović 31 pen/

Radnički Niš - Mladost Lučani 2:1 (0:1)
/Pejović 46, Škrbić 90+1 - Jojić 40/

Crvena zvezda - Vojvodina 1:1 (1:1)
/Katai 28 - Kabić 25/

Spartak - Čukarički 1:3 (0:1)
/Hrstić 74 - Adžić 16p, Lučić 83, Tomović 90+3/

Nedelja

14.30 Napredak - Partizan

16.30 Novi Pazar - TSC 

18.30 Mladost GAT - Javor 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija