• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.02.2023

16:42

BIVŠI KAPITEN PARTIZANA OTIŠAO U ŠPANIJU! Posle šest meseci PRONAŠAO KLUB!

Starsportphoto

Fudbal

BIVŠI KAPITEN PARTIZANA OTIŠAO U ŠPANIJU! Posle šest meseci PRONAŠAO KLUB!

Podeli vest

Nekadašnji napadač i kapiten Partizana Marko Šćepović potpisao je sa španskim drugoligašem Lugom ugovor do kraja sezone

Iskusni fudbaler se prvog julskog dana prošle godine rastao sa kiparskom Omonijom i od tada je bio slobodan.

Proveo je Šćepović jedan period trenirajući sa crno-belima u "Zemunelu", kako bi održao ritam, u iščekivanju inostranog angažmana. I posle šest meseci, dočekao je potpis za novi klub.

Lugo se trenutno bori za opstanak u Segundi, pošto je ekipa imala mnogo problema sa efikasnošću, pa je uprava kluba krenula u potragu za novim napadačem. Izbor je pao na Šćepovića, od koga se očekuje da golovima svom timu obezbedi drugoligaški status.

Mlađi od braće Šćepović (stariji Stefan trenutno bez kluba, od odlaska iz kiparskog AEL-a) je fudbalski prohodao u Teleoptiku, dok je u Partizanu upisao 68 meča i dao dva gola za tri sezone.

 

 

Potom je nastupao za grčki Olimpijakos, špansku Majorku, ruski Terek Grozni, belgijski Muskron, mađarski Fehervar, turski Rize, tajlandski Buriram Junajted i Omoniju iz Nikozije. Na Kipru je proveo godinu i po dana i odigrao 52 utakmice, uz 17 datih golova. Sakupio je i reprezentativne minute, odigravši pet mečeva za seniorski tim Orlova.

Lugo svoj naredni meč igra 11. februara, kada ide u goste vodećem Las Palmasu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija