• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.02.2023

18:05

PAS JE SPASAO MOJU SUPRUGU! Golman iz BIH progovorio o drami kroz koju je prošla njegova porodica:  SVE JE BILO NORMALNO, A ONDA...

Tanjug/AP

Fudbal

PAS JE SPASAO MOJU SUPRUGU! Golman iz BIH progovorio o drami kroz koju je prošla njegova porodica: SVE JE BILO NORMALNO, A ONDA...

Podeli vest

Golmana turskog superligaša Adana Demispora, Mostarca Gorana Karačića, razorni zemljo zatekao je u Istanbulu

Karačić je istakao da je njegov tim trebalo da imam gostovanje, ali da je sve otkazano.

- Juče smo doputovali u Istanbul, gde smo danas trebali igrati s Umranijesporom. Međutim, sportski direktor nam je upravo javio da je sve otkazano. Ma kome je sada do fudbala, bitnije je spašavati živote - rekao je Karačić za Avaz.

Dodao je da njegova supruga u tom momentu bila u Adani.

- Svi smo još u šoku. Supruga mi je ostala u Adani. A prve informacije otamo su katastrofalne. I u mom stanu su napukli zidovi, ne znam... Čekamo privatni let za povratak u Adanu - dodao je golman.

Nastavio je Karačić da opisuje situaciju.

- Sreća je da je naš pas počeo zavijati minut pre, tako da ju je probudio, a kada je, kako kaže, počeo udarati jako, pokupila je naše dokumente i izašla na ulicu. Trenutno u Adani vlada haos, kao i u cijeloj južnoj Turskoj. Kako sam saznao i vidio, Adana je polurazrušena, ali možda je i najbolje prošla u toj kompletnoj regiji koju je zadesio zemljotres. Inače, iz kluba su se odmah pobrinuli za sve porodice igrača i članova stručnog tima, tako da smo po tom pitanju mirni. Ali jutros je šok bio baš velik. Probudili smo se, normalno, za utakmicu – da idemo na doručak, a onda sam na telefonu ugledao hiljadu poruka. U prvi momenat mi nije bilo jasno što se uopšte događa - rekao je on.

Dodao je da će uskoro vratiti u Adanu.

- Uskoro ćemo poleteti za Adanu, pa da i mi pomognemo tim jadnim ljudima. Koliko god možemo. Rekli su nam da grad koji smo juče ostavili nije više isti. Teško je sve to primit.  Ipak, ja sam već godinama u Adani (od 2016. godine). To mi je drugi dom - zaključio je Karačić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge
Društvo

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge

Međunarodni dani razgovora s Austrijom, na kojima će savetodavci iz austrijskog Zavoda za penzijsko osiguranje i Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Srbije pružiti pravnu pomoć ljudima koji ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Austrije, biće održani sledeće nedelje.

20.04.2024

13:36

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija