• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.02.2023

10:41

VLAHOVIĆ PROŠAO KROZ PAKAO! Brojao je svaki dan bez gola: Ovo je moj prvi gol posle 115 dana za Juventus, hvala Di Mariji! (VIDEO)

reuters

Fudbal

VLAHOVIĆ PROŠAO KROZ PAKAO! Brojao je svaki dan bez gola: Ovo je moj prvi gol posle 115 dana za Juventus, hvala Di Mariji! (VIDEO)

Podeli vest

Konačno! Dušan Vlahović je prekinuo post koji je trajao četiri meseca, bio je strelac u pobedi Juventusa protiv Salernitane (3:0)

I srpski napadač je odahnuo što najbolje pokazuje scena iz 26. minuta. Mireti je izborio jedanaesterac za Juventus, a bilo je predviđeno da ga šutira Anhel di Marija.

Međutim, Argentinac je prepustio penal Vlahoviću, koji je uz  pomoć stative zatresao mrežu, a onda namestio gol Filipu Kostiću i još jedanput se upisao u strelce. 

- Najbitnije je da smo pobedili. Hvala saigračima i treneru i da kažem da moramo ovako da nastavimo - rekao je Dušan Vlahović posle trijumfa i objasnio kolu mu znače golovi: 

Foto: reuters

 

Napadaču je bitno da postigne gol, žive za golove. Želim da se zahvalim Di Mariji što mi je prepustio penal, to mi je zaista pomoglo. Ovo je moj prvi gol posle 115 dana za Juventus, potrebno mi je još utakmica da podignem tempo. Nadam se da ću uskoro biti na 100 odsto spremnosti.

Vlahović je u dresu Juventusa odigrao 18 utakmica i postigao devet golova i asistirao za još tri. Pričalo se i da će napustiti "staru damu" i preseliti se u Real Madrid, dok se sada sve više spominje i Mančester junajted. 

Foto: reuters

Dušan Vlahović prekinuo post

I trener Masimilijano Alegri je zadovoljan posle ubedljive pobede Juventusa nad Salernitanom.

- Igrali smo dobro 90 minuta, ali smo bili malo površni u poslednjih 30 i dopustili smo mnogo šuteva na gol rivalu. Prikupili smo dosad 41 poen, ali trenutno imamo samo 26. Treba nam još barem 14 bodova da bismo obezbedili siguran opstanak, pa ćemo onda videti gde smo. Ne mislim da smo u nivou sa Moncom, ali cilj nam je da budemo u gornjem delu tabele. Što se tiče utakmice -  poručio je Masimilijano Alegri, koji je srećan i izdanjem srpskog centarfora Dušana Vlahovića.

- Vidi se da se fizički oseća bolje. Bolje se kreće, oštriji je, tehnički je takođe bio na visokom nivou protiv Salernitane. Di Marija je bio fantastičan 45 minuta. Ako tako bude mogao da igra 60 minuta, davaće nam veliku prednostu odnosu na rivale.

 

Standings provided by Sofascore

 


 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17