• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.02.2023

13:28

O TOME SE GODINAMA ĆUTALO! Džajić OTKRIO zašto Ćiro nikada nije došao u Zvezdu!

printscreen

Fudbal

O TOME SE GODINAMA ĆUTALO! Džajić OTKRIO zašto Ćiro nikada nije došao u Zvezdu!

Podeli vest

Legendarni fudbaler, bivši direktor kluba sa Marakane i treća Zvezdina zvezda Dragan Džajić govorio je zbog čega proslavljeni hrvatski stručnjak Miroslav Ćiro Blažević nikada nije preuzeo crveno-bele

Trener svih trenera Ćiro Blažević preminuo je danas u 88. godini, posle duge borbe sa kancerom.

U moru onih koji se opraštaju od proslavljenog stručnjaka, našao se i Dragan Džajić, koji je u izjavi za "Telegraf" rekao sledeće:

- Ćiro i ja smo se poznavali dugi niz godina. Bio je odličan trener, neuobičajen za prostore bivše Jugoslavije. Jednostavno, bio je specifičan. Na njega gledam kao na uspešnog trenera. Uvek smo imali korektnu saradnju, i kad je Zvezda bila u pitanju, a i što se tiče igrača koji su dolazili ovde. Bio je korektan, i tako ga i pamtim - počeo je Džajić.

Zanimljivo da je Džajić pre samo nekoliko dana imao mogućnost da popriča sa Blaževićem.

- Čuli smo se pre sedam, osam dana. Bio je jedan njegov prijatelj u Beogradu, pa ga je pozvao i malo smo porazgovarali.

Foto: beta

Blažević se nikada nije oprobao kao trener Zvezde

Nije krio Ćiro više puta u prošlosti da je sa legendom Uba i Marakane imao bratski odnos.

- Posle toliko godina poznavanja, to je i normalno. Nisam imao ni jedan jedini razlog da se ljutim na njega, niti da imam nekakav drugačiji stav. Ničim to nije zaslužio. Naprotiv, iako smo bili rivali, uvek je znao da čestita, kao i mi iz Zvezde njemu. Veoma mi je žao što nas je napustio.

Dotaklo se svojevremeno najbolje krilo sveta i zašto Blažević nikada nije došao u Zvezdu.

- To je priča koja kruži godinama. Jedan tadašnji član uprave i njegov prijatelj i poznanik je razgovarao sa njim, ali mi drugi iz Zvezde nismo, ali znali smo tu vest iz novina i često smo je komentarisali. Po tome kakav je on trener bio i po njegovim kvalitetima, on je mogao da bude trener Zvezde, ali o njegovom ozbiljnijem dovođenju, bar koliko ja znam, nije bilo reči - istakao je Džajić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
visocica 1662

pre 1 godinu

Halo ko je ovaj pa ga ovoliko zalite bio je veci ustasa od samog Pavelica mrzio je ve sto nije Rvacko .Vise je volio krivoustoig tudjmana nego cijeli balkan .

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija