• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.02.2023

22:30

PRELOMIO! Anri ne ostaje u reprezentaciji Belgije!

REUTERS/Kai Pfaffenbach

Fudbal

PRELOMIO! Anri ne ostaje u reprezentaciji Belgije!

Podeli vest

Nekadašnji francuski fudbaler Tijeri Anri koji je bio pomoćnik bivšeg selektora Belgije Roberta Martinesa, neće nastavitu saradnju s Belgijskim fudbalskim savezom

-  Anri nam je izneo svoje ideje, voleli bismo da ga zadržimo, ali ne, on neće biti deo sledećeg stručnog štaba - rekao je generalni direktor saveza Stiven Bosar na konferenciji za novinare na kojoj je predstavljen novi selektor reprezentacije Belgije Domenik Tedesko.

Anrija koji je od 2016. godine radio kao pomoćnik Martinesa, mediji su pominjali i kao potencijalnog naslednika španskog trenera na klupi Belgije, ipak to se nije dogodilo.

Bivši francuski reprezentativac je dobio podršku igrača, posebno Romelua Lukakua, ali sam je je istakao da ne želi da obavlja tu funkciju.

Tedesko je potpisao je ugovor sa belgijskim savezom do Eura 2024. u Nemačkoj. Imena njegovih pomoćnika nisu saopštena.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija