• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

10.02.2023

20:49

TSC DOČEKUJE PAZARCE! Lazetić OTKRIO zbog čega je NEZADOVOLJAN!

Starsportphoto

Fudbal

TSC DOČEKUJE PAZARCE! Lazetić OTKRIO zbog čega je NEZADOVOLJAN!

Podeli vest

Trener fudbalera TSC-a Žarko Lazetić rekao je danas da je njegova ekipa iz meča u Novom Pazaru pokušala da izvuče dobre pouke i da će predstojeća utakmica protiv Napretka dati odgovor da li je u tome i uspela

Pred meč sa Napretkom, Lazetić se prvo osvrnuo na prethodnu utakmicu i poraz u Novom Pazaru konstatacijom da je poznato da se tamo teško osvajaju bodovi.

- Izgleda da nekima nisam bio jasan posle utakmice u Novom Pazaru. Da pojasnim, mi smo odigrali lošu utakmicu u odnosu na naše standarde, na ono kako smo navikli i očekivali i to je činjenica. Ja sam to naglasio i čestitao protivniku na zasluženoj pobedi - rekao je Lazetić, prenosi klub.

Posle poraza na prolećnoj premijeri, fudbaleri TSC-a u subotu (14.00) dočekuju Napredak u utakmici 21. kola Superlige Srbije.

- Ono čime nisam bio zadovoljan apsolutno je sa razlogom i dobro je što se od takvog poraza napravila ozbiljna fama. U prvom kolu svako želi da startuje što bolje i priču o toj utakmici možemo da zatvorimo konstatacijom da smo odigrali loše i da sam je loše vodio i pripremio - dodao je on.

TSC trenutno zauzima treće mesto na tabeli sa 39 bodova, dok je Napredak na 11. poziciji 19 bodova.

Foto: Starsportphoto

fudbaleri TSC-a

- Napredak je zahtevan protivnik koji ima odličnog trenera i protiv koga smo već dva puta igrali nerešeno na domaćem terenu. Defanzivno su dobro organizovani, što se videlo i na pripremama na kojima nisu primili nijedan gol, čak su i protiv Partizana bili bolji tokom većeg dela utakmice - kaže Lazetić.

On je naveo da ga raduje to što je njegova ekipa ove nedelje imala jedan od najboljih treninga u poslednjih šest meseci na kome je, kako je dodao, prepoznao ozbiljnost kod igrača.

- Bili smo dobri i po pitanju ofanzivne organizacije i gubitka lopte, a to će nam biti jako važno na meču u subotu. Iz utakmice u Novom Pazaru smo pokušali da izvučemo dobre pouke a predstojeća će dati odgovor da li smo u tome uspeli - istakao je Žarko Lazetić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija