• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.02.2023

13:18

MONSTRUMI! Mihina ćerka trpi stravične uvrede na društvenim mrežama!

Fudbal

MONSTRUMI! Mihina ćerka trpi stravične uvrede na društvenim mrežama!

Podeli vest

Ćerka Siniše Mihajlovića, Virdžinija, oglasila se posle sramnih uvreda koje je dobila od hejtera na društvenim mrežama.

Jezive, užasne poruke, dobija danima ćerka našeg proslavljenog fudbalera, jer objavljuje fotografije nakon smrti oca, zameraju joj što je nasmejana, to se lepo oblači i šminka...

- Polako ću pokušati da se vratim ovde na Instagram, ne zato što sam dobro, da budem vedra, srećna i bezbrižna (naročito za glupe ljude, koji nažalost postoje), već da bih sebi skrenula pažnju. Kada u sebi imaš srce i dušu u komadićima (Violante je moj spas svaki dan), ali može to malo da me natera da razmišljam o lakšim stvarima. S obzirom na to da će uvek neko pokušati da sudi s komentarima "Izgubila je tatu, a već se smeje", "Stavlja priče na Instagram, ja nisam mogao ni da ustanem iz kreveta", "Vidi koliko je boli, već je našminkana i dobro se oblači"... Samo znajte da me vaše kritike ne dodiruju - napisala je Virdžinija na Instagramu.

 

 

 

Virdžinija zbog ćerke mora da se vrati normalnom životu

- Ogromna praznina koju osećam živi u meni, ne daje mi trenutke mira, neće biti osmeha na fotografiji,  fotografije postavljene ovde da definišu moje stanje duha, neka to bude jasno. Plačem, ali onda sam "prinuđena" da obrišem suze, nosim osmeh, jer imam ćerku koja zaslužuje da ima srećnu majku uprkos svemu. Biće teško, ali učiniću sve da svojoj ćerki pružim najlepše detinjstvo koje je ikada mogla da sanja, baš kao ono koje sam imala sa mamom i tatom. Trudiću se da osetim bol iznutra i da se pokažem srećnim čak i ako je sve razbijeno iznutra.

Foto: Instagram/Virdžinija Mihajlović

Virdžinija Mihajlović dobila jezive poruke

Fudbaler Alesandro Voljak, Virdžinijin suprug, je uz nju u najtežim momentima.

- Imam muža koji posle svega što je prošao pored mene i moje porodice, zaslužuje više od bilo koga ženu koja je u stanju da plače, da sebi da oduška, da pati, ali da se onda vrati i nastavi da živi. Život je nešto drugo, uprkos tome što vam ovde pokazujem, oduvek, moj život bez filtera, uvek sam radije zadržavala patnju za sebe i tako ću nastaviti. Ovde je nikada nećete videti. Sve vas volim - napisala je Virdžinija Mihajlović.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17