• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.03.2023

14:28

PUNA PODRŠKA DŽAJIĆU, SRPSKI FUDBAL JE U SIGURNIM RUKAMA! Predstavnik UEFA podržao LEGENDU!

Starsportphoto

Fudbal

PUNA PODRŠKA DŽAJIĆU, SRPSKI FUDBAL JE U SIGURNIM RUKAMA! Predstavnik UEFA podržao LEGENDU!

Podeli vest

Predsavnik UEFA Luka Nikola održao je kratak govor uoči Izbora u Fudbalskom savezu Srbije.

Posle više od godinu i po dana čekanja Fudbalski savez Srbije dobiće svog predsednika. Dragan Džajić naslediće Slavišu Kokezu i Nenada Bjekovića budući da legendarni fudbaler Crvene zvezde nakon povlačenja Nemanje Vidića nema protivkandidata na izborima. 

Izbornu sednicu Fudbalskog saveza Srbije prate i predsavnici UEFA i FIFA. Kao izaslanik evropske kuće fudbala u Staru Pazovu stigao je Luka Nikola, šef upravljanja nacionalnim asocijacijama u UEFA, a on je na startu sednice održao i kratak govor. 

- Siguran da će izborom Džajića srpski fudbal biti u sigurnim rukama. Imaćete u UEFA saradnika na narednim zadacima - rekao je Nikola, a potom se dotakao i Nemanje Vidića. 

- Do juče smo imali dve legende, čestitam Nemanji Vidiću na kampanji i doprinosu srpskom fudbalu. Voleli bismo da ostane na toj liniji, jer je potreban najpopularnijem sportu. Bira se, između ostalog, i Izvršni odbor, ne samo predsednik - dodao je predstavnik UEFA. 

Prethodno je izabrano Radno predsedništvo u sastavu Branislav Nedimović, Igor Uljarević i Darko Ramovš. Sednicu će u nastavku voditi Nedimović, koji je i budući potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije. 

Sastav predsedništva izabran je jednoglasno, a potom se prisutnima obratio i predsedavajući Branislav Nedimović. 

- Pristojno smo čekali, nadam se da ćemo nastaviti u demokratskom duhu i napokon izabrati budućeg predsednika FSS. Želim vam srećan rad - rekao je Nedimović. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija