• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.03.2023

08:24

NAPADAČ SRBIJE UMALO JUNAK! Piksijev pulen prokockao ZICER!

USA Today

Fudbal

NAPADAČ SRBIJE UMALO JUNAK! Piksijev pulen prokockao ZICER!

Podeli vest

Nisu uspeli igrači Los Anđeles Galaksija da da upišu tri boda u noći za nama, a srpski napadač Dejan Joveljić propustio je šansu da se proslavi i golom donese ekipi preko potreban trijumf.

Ni u trećem kolu nove sezone ekipa u čijem napadu igra reprezentativac Srbije, Dejan Joveljić, nije osetila slast pobede!  Uzeo je LA Galaksi tek drugi bod, a Vankuver je ovaj put bio tvrd orah- 1:1 (1:1).

 

 

Momak koji je igrama zavredio da se nađe na spisku selektora Srbije Dragana Stojkovića odlično se kretao, bio konstantna opasnost po gol Vajtkepsa, ali lopta nije htela u mrežu! Joveljić je šansu utakmice propustio kada se našao u stopostotnoj prilici pred golmanom Joheijem Takaokom koji je fenomenalno intervenisao i zaustavio Srbina da pogotkom donese slavlje Galaksiju.

Bio je Joveljić učesnik u akciji kada je Riki Puć zatresao mrežu, ali jegol ubrzo poništen nakon VAR-a, jer je baš Dejan bio u nedozvoljenoj poziciji.

 

 

U 14. minutu Tristan Blekmon doveo je Vankuver u vođstvo posle odličnog lažnjaka gostiju i slobodnog udarca Džulijana Gresela!  Izjednačenje i konačnih 1:1 postavio Kelvin Lirdam u dubokoj nadoknadi prvog dela.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija