• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.03.2023

14:21

STANKOVIĆ SE NAPOKON SMEJE! Sampdorija ZGAZILA Lazovićevu Veronu!

Tanjug

Fudbal

STANKOVIĆ SE NAPOKON SMEJE! Sampdorija ZGAZILA Lazovićevu Veronu!

Podeli vest

U okviru 27. kola Serije A, Sampdorija koju sa klupe predvodi srpski stručnjak Dejan Stanković, savladala je Veronu sa 3:1 (2:0).

U okršaju dva "davljenika", izabranici Dejana Stankovića izvojevali su i te kako bitnu pobedu i sačuvali koliku-toliku nadu da mogu da se nadaju opstanku u elitnom rangu takmičenja! 

Već u trećem minutu reprezentativac Srbije i fudbaler Sampdorije, Filip Đuričić, raspalio je silovito po lopti, ali je Montipo krajnjim naporom poslao loptu u korner!

Samo tri minuta kasnije Darko Lazović koji se nije našao na spisku selektora naše zemlje Dragana Stojkovića, pokušao je iz slobodnog udarca da donese prednost gostima, dobro je šutirao, ali je Martin Turk osujetio njegovu želju!

I

Foto: Tanjug

 

Igrao se 24. minut kada je Manolo Gabijadini doneo veliku radost Sapdoriji nakon što je posle kornera primio odbijenu loptu u šesnaestercu i zatresao mrežu! Isti igrač je postigao prelep gol u 35. minutu susreta kada je loptu poslao pod prečku, a šutirao je ubojito izvan šesnaesterca! 

Adolfo Gaič je u 61. minutu postigao pogodak za Veronu, ali je VAR "kriv" što on nije priznat!  Ponovo je Argentinac krenuo da slavi pet minuta kasnije, ali je još jednom tehnologija "kumovala" da rezultat ostane nepromenjen! 

U 72. minutu Dejan Stanković je umesto Filipa Đuričića na teren poslao Nikolu Muru, a nervozu u redove domaćina uneo je Faraoni u 89. minutu kada je postigao pogdak!  Ipak, do kraja utakmice nije Verona uspela da stigne prednost rivala i da iskoristi sudijsku nadoknadu, već je Sampa uvećala prednost! Igrao se 90+9 minut kada se Zanoli upisao u strelce, pa su navijači, igrači i stručni štab Sampdorije napokon imali razlog za zadovoljstvo! Stanković je tako posle više od dva meseca upisao trijumf, a poslednja pobeda koju je bila četvrtog januara, kada su savladali Sasuolo sa 2:1.

Nakon ove utakmice ekipa bivšeg trenera Crvene zvezde nalazi se na 19. mestu Serije A sa svega 15 osvojenih bodova, dok Verona ima četiri boda više i nalazi se na 18. poziciji!

SERIJA A – 27. KOLO

Petak

Sasuolo - Specija 1:0 (0:0)

Berardi 71p

Atalanta - Empoli 2:1 (0:1)

De Ron 58, Hejlund 86 - Ebuehi 44

Subota

Monca - Kremoneze 1:1 (0:0)

Karlos Agusto 69 - Ćofani 61

Salernitana - Bolonja 2:2 (1:1)

Pirola 7, Dija 64 - Ferguson 11, Likojanis 73

Udineze - Milan 3:1 (2:1)

Pereira 9, Beto 45+6, Ehizibue 70 - Ibrahimović 45+4

Nedelja

Sampdorija - Verona 3:1 (2:0)

Gabjadini 24, 35, Zanoli 90+8 - Faraoni 89

15.00  - Fiorentina - Leče 

15.00 Torino - Napoli 

18.00  Lacio - Roma 

20.45 Inter - Juventus 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija