• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.03.2023

10:14

ĆAVI ŠORKIRAN ZBOG ANĆELOTIJA: Njegove reči me IZNENAĐUJU!

Tanjug

Fudbal

ĆAVI ŠORKIRAN ZBOG ANĆELOTIJA: Njegove reči me IZNENAĐUJU!

Podeli vest

Fudbaleri Barselone savladali su Real Madrid sa 2:1 (1:1) u 26. kolu Primere.

Četa Ćavija Ernandeza je uoči susreta sa najvećim rivalom imala devet bodova viška u odnosu na Real Madid te je pred svojim navijačima imala samo jedan zadatak - da ostane neporažena. 

Kod rezultata 1:1, poništen je gol Marka Asensija, a to je i te kako izrevoltirao trenera Reala, Karla Anćelotija!

Foto: Tanjug

 

- Bila je kompletna utakmica od prvog do poslednjeg minuta. Nismo pobedili jer je postojao ofsajd u koji još uvek sumnjamo. U Madrid se vraćamo sa nedoumicom da li je bila prava odluka ili ne. Nismo zaslužili poraz. Mesec januar nas je koštao. Posle Svetskog prvenstva bilo nam je teško da uđemo u formu, da fizički budemo na pravom novu. Ponosan sam na ovu utakmicu. Bilo je dobro. U svim takmičenjma igraćemo do kraja sezone sa puno samopouzdanja. Hajde da se borimo - rekao je Anćeloti.

Istakao je iskusni stručnjak da je zadovoljan igrom Vinisijusa.

- Ako uzimemo u obzir kvalitete Arauha, mislim da je Vinisijus dobro prošao. Dobio je mnogo duela - zaključio je Anćeloti, a njegov kolega na klupi Barselone, Ćavi Ernandez sijao je od zadovoljstva, ali je spuštao loptu.

- Definitivno nije gotovo. Ne osećamo se kao šampioni. To je korak napred i veoma sam srećan zbog igrača. Imamo izvanrednu atmosferu. Ono što oni rade se malo vrednuje. Imaju izvanredne rezultate i veoma sam ponosan na to kako igraju, kako se bore za svaku loptu, to morate da cenite- rekao je trener Barselone i dotakao se poništenog gola Reala.

Foto: REUTERS/Susana Vera

 

- Ofsajd je bio jasan, a Anćelotijeve reči me iznenađuju. Mislim da smo bili bolji i rezultat je pošten. Bilo je nepravedno kad smo gubili. Kesijev gol je doneo pravdu. Bez VAR-a je mnogo teže, zato mi se sviđa. Pravedniji je! Sa druge strane, Ne znam šta više šta da kažem više o Robertu, da je u drugom timu bio bi jedan od najcenjenijih, a ovde ga kritikuju. To je nesreća ovog kluba. Uvek je bio primer. Veoma sam srećan zbog njega - istakao je Ćavi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija