• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.03.2023

13:12

PIKSI NEMA DOBRE VESTI O BAJČETIĆU: Razgovarali smo, ne predajem se...

printscreen

Fudbal

PIKSI NEMA DOBRE VESTI O BAJČETIĆU: Razgovarali smo, ne predajem se...

Podeli vest

Liverpulov vezista Stefan Bajčetić je želja Srbije i Španije, još nije ozvaničeno za koju reprezentaciju će igrati, a o njemu je progovorio i selektor "orlova" Dragan Stojković Piksi.

Uspeo je selektor Dragan Stojković Piksi nedavno da pojača reprezentaciju Lazarom Samardžićem, možda i najvećim potencijalom našeg tima.

Pre nekoliko dana su španski mediji objavili da je Bajčetić ipak izabrao "crvenu furuju" pre "orlova", a dok čekamo zvaničnu odluku, Stojković je objasnio situaciju oko mladog igrača Liverpula.

- Sve što se izdešavalo poslednjih nekoliko meseci došlo je prebrzo za klinca od 18 godina. On jeste talenat i dečko koji mnogo obećava. Znate celu istoriju, majka je Špankinja, otac je naš, Srđan Bajčetić. Obavio sam razgovor sa njim. Ono što je važno, mislim da on nije spreman u ovom momentu da igra ni za Španiju ni za Srbiju. Prebrzo je sve ovo došlo na njegova leđa. Povredio se, šteta je što neće igrati. Nećemo se predati, ali nikog nećemo pritiskati. On će doneti odluku - rekao je selektor Srbije.

Foto: Starsportphoto

Dragan Stojković razgovarao sa Stefanom Bajčetićem

Bajčetić je rođen u Španiji, igrao je za tamošnju omladinsku reprezentaciju i spekulisalo se da će ovog marta debitovati za A selekciju Crvene furije ali je zbog povrede završio sezonu. Sa 18 godina drugi najmlađi Španac koji je postigao gol u Premijer ligi, posle Seska Fabregasa. Treći je najmlađi u istoriji Liverpula, iza dve legende Majkla Ovena i Rahima Sterlinga. Stefan igra na poziciji štopera, mada može da pokrije i mesto levog beka, dok je njegov otac Srđan igrao u veznom redu.

Čvršće veze sa Španijom nego sa Srbijom

Teško je očekivati da Stefana Bajčetića vidimo u dresu Srbije, posebno nakon poslednje izjave njegovog oca Srđana.

- Stefan je u Španiji rođen i odgojen. Ima čvršće veze sa Španijom nego sa Srbijom. Nikad se ne zna šta može da se desi u budućnosti, ali ta odluka nije doneta iz interesa - rekao je nedavno Srđan Bajčetić, bivši defanzivac Vojvodine, Crvene zvezde, Selte i Brage, pre nekoliko nedelja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ratko

pre 1 godinu

a sta ima da ga zoves da se oseca Srbinom dosao bi ,ovako nam ne treba neko ko nit smrdi nit mirisi. Srbija mu nije u Srcu ,Kraj...............

sledeća vest

Vesti

Nebojša Bakarec: Nemoćni Đilas u besu napada i TVN1!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Nemoćni Đilas u besu napada i TVN1!

Koliko je Đilas sujetan, i koliko ne trpi kritiku, dokazuje njegov današnji napad (27.8.2024.) na N1 i njihovog kolumnistu, Predraga Đukanovića, koji je pre tri dana objavio kolumnu na N1, pod nazivom „Opoziciji fali Teodosić".

27.08.2024

15:19

TV

Gori cela Ukrajina! Ruski dronovi urnisali Kijev! Sprema se odgovor Rusije za napad na Kursku oblast! (VIDEO)
Live TV

Gori cela Ukrajina! Ruski dronovi urnisali Kijev! Sprema se odgovor Rusije za napad na Kursku oblast! (VIDEO)

SAD se sprema za obojenu revoluciju u Gruziji. Ruske snage izvele su masovne udare. Kijev napadnut dronovima u više talasa. Kada pomislimo da je došlo vreme da se smire tenzije u svetu, događaji u prethodnih četrdeset osam sati govore suprotno. Na ove i sve druge važne svetske teme u emsiji "Rat uživo" govorili su Nebojša Obrknežev iz Centra za društvenu stabilnost i general Vinko Pandurević.

26.08.2024

22:15

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija