• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.03.2023

16:27 >> 16:38

SJAJNA ATMOSFERA PRED POČETAK KVALIFIKACIJA! Osmesi u taboru SRBIJE nakon okupljanja REPREZENTACIJE! (FOTO)

fss

Fudbal

SJAJNA ATMOSFERA PRED POČETAK KVALIFIKACIJA! Osmesi u taboru SRBIJE nakon okupljanja REPREZENTACIJE! (FOTO)

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Srbije okupila se danas uoči početka kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Fudbalski savez Srbije dobio je novog predsednika prošle nedelje, a Dragan Džajić danas je zvanično stupio na dužnost. Legnedarni fudbaler odmah će imati priliku da na delu vidi A reprezentaciju koja se okupila u Staroj Pazovi uoči početka kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. 

Selektor Dragan Stojković Piksi okupio je Orlove pred okršaje sa Litvanijom i Crnom Gorom nakon čega se susreo sa svojim dugogodišnjim saradnicima Nenadom Bjekovićem i Draganom Džajićem. 

Da među upravom Fudbalskog saveza Srbije vlada sjajna atmosfera i optimizam pred početak kvalifikacija potvrđuje fotografija koju je FSS podelio na društvenim mrežama, a nakojima se nalaze Bjeković, Stojković i Džajić nasmejani. 

Poslednjih meseci dosta se govorilo o odnosu selektora Dragana Stojkovića i Dragana Džajića, ali današnja fotografija iz Fudbalskog saveza Srbije sve demantuje. To je potvrdila i današnja Piksijeva izjava o novom predsedniku FSS-a. 

- Bio sam na Skupštini FSS, poštujući instituciju. Lepo je biti deo fudbalske Srbije. Lično, smatram da je dobro što je postavljeno rukovodstvo. Sada ćemo imati stabilnu situaciju, znaće se ko je predsednik, ko direktor. Sa moje strane nikakvih problema nema što se tiče odnosa sa predsednikom. Nismo bili u svađi, nismo bili ni u komunikaciji. Sa te strane smatram da ćemo imati odličnu saradnju, kao i da ćemo kao nacionalni tim imati potpunu podršku. To je jako bitan segment. Potreban nam je vetar u leđa - rekao je Dragan Stojković Piksi. 

Orlove u petak očekuje duel protiv Litvanije na Marakani, a tri dana kasnije četa Dragana Stojkovića Piksija gostuje Crnoj Gori u Podgorici. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NIKOLALONDONKRAJINA

pre 1 godinu

Kad vec nece Vidica , zar za srbski fudbal ne bi bolje resenje bio Nenad Bjekovic, od podpresednika za koga se zna da ce 'upravljati' FSS do povratka Dzajica sa operacije kuka. A i mnogo duze.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija