• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.03.2023

18:52

MOŠA! FUDBALER ODJAVIO LAŽNU DRŽAVU ZBOG ŠVAJCARSKE! Ljubio GRB pa pokazao "PATRIOTIZAM" na delu!

Tanjug

Fudbal

MOŠA! FUDBALER ODJAVIO LAŽNU DRŽAVU ZBOG ŠVAJCARSKE! Ljubio GRB pa pokazao "PATRIOTIZAM" na delu!

Podeli vest

Fudbaler Lugana Uran Bislimi rešio je da odbije poziv lažne države Kosovo da se pridruži njihovoj reprezentaciji.

Bukti rat u lažnoj državi "Kosovo". Naime, prema pisanju švajcarskih medija fudbaler Lugana Uran Bislimi rešio je da odustane od nastupa za reprezentaciju tzv. "Kosova" nakon što je odigrao dve utakmice i postigao jedan gol. 

- Njegov let je već bio zakazan, ali kao i u septembru, prihvatio je poziv, a onda ga je otkazao. Poljubio je grb Kosova kada je dao prvi gol, a sada nema hrabrosti da nam sam otkaže - rekao je tim menadžer tzv. "Kosova" Bajran Šalja. 

Razlog njegovog odustajanja je vrlo jednostavan. Bislimi ne želi da nastupa za lažnu državu kako bi jednog dana mogao da obuče dres druge reprezentacije - Švajcarske. Njegov gest razljutio je tamošnji savez, a posebno činjenica da je u Prištinu stigao mejl iz Kluba te da se on nije sam obratio čelnicima saveza. 

 

 

Uran Bislimi rešio je da nastavi trend Granita Džake, Đerdana Šaćirija, Ardona Jašarija, Andija Zećirija i ostane "veran" Švajcarskoj. Ipak, činjenica je da pomenuti "sportisti" imaju tendenciju da veličaju lažnu državu za koju ne žele da igraju. 

Uran Bislimi rođen je u Bazelu, igrao je za omladinsku reprezentaciju Švajcarske, a onda je prihvatio poziv lažne države i za reprezentaciju debitovao u novembru prošle godine na utakmicama protiv Jermenije i Farskih Ostrva. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija