• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.03.2023

17:05

PODRŠKU MORAMO DA ZASLUŽIMO! Grujić ZAGRMEO pred duel sa Litvancima!

FSS

Fudbal

PODRŠKU MORAMO DA ZASLUŽIMO! Grujić ZAGRMEO pred duel sa Litvancima!

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Srbije u petak na Marakani dočekuje Litvaniju na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Više od dve decenije prošlo je od poslednjeg učešća Srbije na Evropskom prvenstvu. Utisak je da ovoga puta opravdanja neće biti budući da su Orlovi dobili grupu "po meri", a po mišljenju mnogih stručnjaka četa Dragana Stojkovića Piksija je i favorit za prvo mesto. 

Ipak, nakon lošeg rezultata na Mundijalu razočarenje je ogromno. Svesni su toga i reprezentativci Srbije, a Marko Grujić i stiče da će Orlovi protiv Litvanije i Crne Gore morati da povrate poverenje javnosti nakon eliminacije u Kataru. 

- Posle neuspeha na Mundijalu moramo da zaslužimo podršku. Najpre rezultatima, potom stilom fudbala. Svaki navijač koji se pojavi na tribinama će nam dosta značiti. Trudićemo se da pobedama promenimo klimu oko reprezentacije i u junu uživamo bolju podršku - rekao je Marko Grujić. 

Foto: FSS

Istakao je vezista Porta da je fokus ovih dana bio na defanzivi, a da je potrebna odgovornost svih kako bi reprezentacija delovala ozbiljnije i u odbrani. 

- Vreme provedeno sa selektorom nam je donelo novu dozu automotizama i ideja koje bi trebalo da se slegnu. Bitno je da popravimo kritične detalje u defanzivi, da se branimo svi zjaedno, da ne bude jedino odbrana odgovorna kad primamo golove, već i špicevi, vezisti, pošto je to moderni fudbal. Akcenat je ovih dana bio i rad na tom defanzivnom planu. Imamo dobru ofanzivu, postižemo mnogo golova, stvaramo veliki broj šansi, sada samo još da zategnemo igru u defanzivi i biće sve kako treba. Moramo svi zajedno da se branimo i svi zajedno da napadamo, što pre usvojimo te stvari, bićemo još bolji - dodao je reprezentativac Srbije. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija