• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.03.2023

09:16

UDARAC ZA BRAZILCE! Sjajni Maroko slavio u prijateljskom meču pred 65.000 navijača! (VIDEO)

reuters

Fudbal

UDARAC ZA BRAZILCE! Sjajni Maroko slavio u prijateljskom meču pred 65.000 navijača! (VIDEO)

Podeli vest

Marokanci su nastavili gde su stali na minulom Svetskom prvenstvu! Fudbalska reprezentacija Maroka pobedila je sa 2:1 Brazil, u prijateljskom meču.

Maroko je bio najprijatnije iznenađenje nedavno završenog Svetskog prvenstva u Kataru. Nije bitno da li je zvaničan meč ili prijateljsko odmeravanje snaga - žele pobedu.

Tako su u prijateljskom meču koji je odigran u Tangeru pred oko 65.000 ljudi pobedili BrazilceSofijan Bufal je domaćinu doneo prednost, posle asistencije Bilala El Kanusa.

 

 

 

Brazil se vratio u utakmicu, izjednačujući gol pao je na početku drugog dela utakmice, a Kasemiro je poravnao rezultat na 1:1 u 67. minutu.

 

 

Markonaci nisu stali dok nisu stigli do trijumfalnog pogotka. Pobedonosni gol za Maroko postigao je Adbelhamid Sabiri, koji je posle pasa Valida Kedire savladao Vevertona za konačnih 2:1.

 

 

Brazilci su razočarali sve u Kataru, bili su ozbiljni favoriti, ali su kiksnuli, a nisu uspeli bar malo navijačima da se iskupe, čak ni u prijateljskom duelu. S druge strane, četvrtoplasirani tim sa Mundijala, ekipa Maroka, pokazala je da ono što su uradili u Kataru nije bilo slučajno i da niko ne sme da ih potceni.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17