• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.03.2023

19:30

KONTEU PEDALA, TOTENHEM VEĆ NAŠAO ZAMENU? Iz Minhena stiže na klupu "pevaca"!

Tanjug/AP

Fudbal

KONTEU PEDALA, TOTENHEM VEĆ NAŠAO ZAMENU? Iz Minhena stiže na klupu "pevaca"!

Podeli vest

Nije prošlo ni nedelju dana kako je smenjen sa mesta prvog trenera Bajerna, gde je umesto njega stigao Tomas Tuhel, a Julijan Nagelsman bi već mogao da pronađe novi angažman i to u engleskom Totenhemu.

Kako prenose mediji u Velikoj Britaniji, čelnici londonskog kluba, koji su u nedelju uveče raskinuli saradnju sa Antoniom Konteom vide nemačkog stručnjaka kao njegovu zamenu.

Skaj sports navodi da je predsednik Totenhema Danijel Levi želeo da dovede Nagelsmana 2019. godine, pošto je uručen otkaz Maurisiju Poketinu, međutim u London je tada došao Žoze Murinjo.

Mladi nemački stručnjak je i 2021. godine bio kandidat za menadžera Totenhema posle odlaska Murinja, ali se Levi odlučio za Kontea.

Foto: reuters

Ovaj medij tvrdi da je Nagelsman navodno zainteresovan da preuzme Totenhem, ali prvo želi da se odmori i da razmotri sve mogućnosti.

Britanski mediji navode da se među kandidatima za novog menadžera londonskog kluba nalaze Marko Silva, Roberto de Zerbi, Seržo Konseisao, Tomas Frank i Vensan Kompani.

Fudbaleri Totenhema trenutno zauzimaju četvrtu poziciju na tabeli engleske Premijer lige sa 49 bodova, samo dva više od petoplasiranog Njukasla.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija