• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.03.2023

08:29

NEMAMO MI IGRAČE KAO SRBIJA! Krstajić surovo iskren: Uvek je selektor KRIV!

Starsportphoto

Fudbal

NEMAMO MI IGRAČE KAO SRBIJA! Krstajić surovo iskren: Uvek je selektor KRIV!

Podeli vest

Izgubili su dve utakmice fudbaleri Bugarske koje sa klupe predvodi srpski stručnjak Mladen Krstajić u kvalifikacijama za EURO 2024. Nisu njegovi igrači dali gol na dva meča i deluje da neće videti Nemačku naredne godine.

Svestan je nekadašnji selektor Srbije, Mladen Krstajić, da ga čeka zahtevan zadatak u nastavku takmičarskog ciklusa sa najboljim igračima Bugarske.

Nakon 0:3 u Budimpešti protiv Mađarske, očekivano je bio neraspoložen srpski trener.

Foto: Starsportphoto

 

- Nemamo fudbalere iz vrhunskih liga, koji bi mogli da odgovore Mađarima na njihovu brzinu! Uz to su nas pratili pehovi sa nekoliko povređenih momaka, što je dovelo do iznuđenih promena posle prvog poluvremena. Naši momci koji igraju u Bugarskoj ne poseduju ritam potreban za reprezentativan nivo fudbala. Brzo se umore, to se isto desilo i protiv Crne Gore. Tačno je da imamo talentovanu selekciju, ali ujedno neiskusnu i zato ne možemo od nje da očekujemo da se takmiči na ovom nivou. Trenutno nismo spremni za to.

U prvom meču Bugarska je izgubila od Crne Gore 0:1 i već zaostaje u borbi za mesto koje vodi u Nemačku!

Foto: Starsportphoto

20. juna će Krtajić voditi Bugare protiv Srbije

- Mađarski fudbaleri su članovi nekih od jakih evropskih klubova. Nije to ista reprezentacija kao što je bila pre deset ili 15 godina. Podsećam da se ova ekipa umešno takmičila sa Italijanima i Englezima u Ligi nacija. Predstavlja visok nivou fudbala. Možda bismo mogli taj model u budućnosti i mi da primenimo. Dominik Soboslaj je, samo njega da uzmemo za primer, fudbaler visoke klase, koji igra u na izuzetnom nivou. A nije jedini u reprezentaciji Mađarske! Mi nemamo igrače kakve imaju Mađarska ili Srbija. Mora to da se kaže. One koje sam pozvao poseduju kvalitet, ali se muče protiv iskusnijih ekipa. Verujem da je pred njima budućnost. Neki igraju više u svojih ekipama, neki manje, ali na na njih možemo da se oslonimo. I dalje držim da je budućnost pred njima, da su oni najbolje što Bugarska ima.

Napominje Krstajić da to nije situacija samo u njegovoj ekipi.

- A nije samo u Bugarskoj, već i u drugim državama, uvek je trener ili selektor taj koji je kriv. Imaju i iskusni fudbaleri ulogu, međutim, mi želimo da stvorimo tim za budućnost - rekao je Mladen Krstajić koji će 20. juna u Razgradu voditi Bugare protiv Srbije.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nenad

pre 1 godinu

Zašto za svakog trenera kažete stručnjak. Krstajić je samo trener, a ne i stručnjak. A možda nije ni trener

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija