• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: J. N.

28.03.2023

08:39

"ORLOVI" NE STIŽU KOMPLETNI U BEOGRAD! Ovi fudbaleri su ranije napustili Podgoricu!

printscreen

Fudbal

"ORLOVI" NE STIŽU KOMPLETNI U BEOGRAD! Ovi fudbaleri su ranije napustili Podgoricu!

Podeli vest

Golovima Dušana Vlahovića u 79. i 95. minutu savladali su srpski fudbaleri "sokolove" u drugom kolukvalifikacija za EURO i tako vezali dve pobede.

Izabranici Dragana Stojkovića Piksija su srušili ružnu tradiciju i posle više od 20 godina osvojili šest bodova na startu kvalifikacija za kontinentalni šampionat.

"Orlovi" su nakon dva kola lideri u G grupi sa maksimalnih šest bodova, ispred Mađarske, Crne Gore, Litvanije i Bugarske. Nije igra "orlova" bila blistava, ali na kraju se pišu tri važna boda.

Foto: Informer

 

Srpski fudbaleri iz Podgorice sižu u Beograd čarterom, koji uz Crne Gore kreće u 13.30. Ali, u avionu neće biti svi srpski reprezentativci. Zbog obaveza u klubovima, ranije su Podgoricu napustili Dušan Vlahović, Filip Đuričić, Strahinja Pavlović, Nikola Milenković i Predrag Rajković.

Foto: Starsportphoto

 

Pobedili su "orlovi", osvoji šest pobeda na dva meča, što je najvažnije, ali ni protiv Litavnije, kao ni protiv Crne Gore nisu briljirali, pa će bez sumnje selektor Dragan Stojković imao šta da kaže pulenima. Posle skromne partije protiv Litvanije, svi su očekivali rutinsku pobedu u Podgorici, ali se nisu naši proslavili, mada su i pored problema uspeli da dođu do trijumfa. Crna Gora je delovala, odlučnije, agresivnije, agilnije, dok su naši bili bezidejni i nepovezani, posebno tokom prvog dela meča. Ipak, i pored zamerki na igru, rezultat će se pamtiti, šest bodova u dve utakmice, bez primljenog gola.

Foto: Starsportphoto

 

Selektor Srbije Dragan Stojković istakao je da je ekipa ispunila cilj, iako nije blistala na terenu.

- Znali smo da će nam biti teško. Kako ste mislili na Evropsko prvenstvo, lako? To ne postoji. Govorili smo da je Crna Gora opasna, da ima moć i snagu da napravi problem. Zbog toga mi je draže što smo ostvarili plan, pobedili i upisali tri boda. Znali smo da će Crnogorci biti agresivni, igraju kod kuće. Izmene su dale rezultat. Vlahović je dao dva gola, šta ćete lepše? - zadovoljan je bio Stojković posle utakmice.

Foto: Starsportphoto©

 

Selektora Piksija posebno raduje što naš tim nije primio gol u ova dva meča kvalifikacija.

- Idemo svojim putem, korak po korak. U dve utakmice postigli smo četiri gola, osvojili šest bodova. To je ono što nas raduje. Vrlo smo zadovoljni i motivisani čekamo jun i Bugarsku. Srbija je pokazala da zna da igra takmičarski fudbal i da osvaja bodove. Bitno je da, i kad nemaš dominaciju na terenu, pokažeš strpljenje - jasan je bio Piksi.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija