• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.03.2023

11:30

RAJKOVIĆ POLUDEO ZBOG ŽENE! Navijači ga provocirali zbog supruge, a srpski golman uradio OVO! (VIDEO)

printscreen

Fudbal

RAJKOVIĆ POLUDEO ZBOG ŽENE! Navijači ga provocirali zbog supruge, a srpski golman uradio OVO! (VIDEO)

Podeli vest

Golman reprezentacije Srbije, Predrag Rajković, imao je ozbiljan verbalni okršaj sa navijačima Crne Gore pred početak utakmice sa Srbijom (2:0) u Podgorici.

Srbija je u ponedeljak uveče u Podgorici savladala Crnu Goru (2:0) u drugom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo golovima Dušana Vlahovića.

Iako je fudbalski spektakl "Pod Goricom" odisao lepim scenama i fer i korektnim navijanjem, senku je bacio incident koji se dogodio tokom zagravanja.

 

 

Pojedini navijači Crne Gore sramno su provocirali rezervnog golmana naše reprezentacije Predraga Rajkovića dok se zagrevao pored aut linije.

Nekadašnji najbolji mladi golman planete nije mogao da podnese vređanje njegove supruge Ane Rajković i aludiranje na neke stvari, pa je u momentu "eksplodirao".

Foto: Instagram/printscreen

 

Nije uspeo da se iskontroliše čuvar mreže Majorke, pa je ušao u žestok verbalni okršaj sa navijačima i uputio im nekoliko  psovki, a na sve to im je pokazao i međunožje! To nije bilo sve, naš golman je u jednom trenutku šutnuo loptu i pljunuo ka njima, što jasno pokazuje koliko su ga iziritirali "udarivši" mu na suprugu!

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija