• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.03.2023

20:27

BARSA GUBI BISERA BEZ OBEŠTEĆENJA! Raspad sistema na NOU KAMPU! Gavi odlazi BESPLATNO!

REUTERS/Bernadett Szabo

Fudbal

BARSA GUBI BISERA BEZ OBEŠTEĆENJA! Raspad sistema na NOU KAMPU! Gavi odlazi BESPLATNO!

Podeli vest

Španski reprezentativac Gavi mogao bi na kraju sezone da napusti Barselonu zbog finansijskih problema katalonskog kluba.

Već mesecima Barselona ima problema da "ispegla" klupske papire prouzrokovane velikim finansijskim problemima. Uprava kluba rasprodala je prava na sve, ali ni to nije pokrilo minus u kasi koji svakodnevno raste. Zbog toga, katalonski klub bi na kraju sezone mogao da ostane bez jednog od najboljih igrača - Gavija! 

Španac je jedan od najtalentovanijih igrača sveta, a već neko vreme nalazi se na radaru Bajerna iz Minhena. Bavarci pomno prate situaciju oko Gavija i spremni su da iskoriste finansijsku krizu u Barseloni kako bi ga doveli na Alijanc areni, prenose nemački mediji. 

Ipak, imaće Bavarci težak zadatak da privole Gavija baš u Minhen pošto se u trku za Španca uključio Liverpul. Prema saznanjima "Skaja" Redsi su spremni da talentovanog vezistu dovedu kao slobodnog igrača ukoliko Barselona ne uspe da ga registruje nakon čega bi on klub mogao da napusti bez obeštećenja. 

Foto: AP Photo/Joan Monfort

Trener Liverpula Jirgen Klop priznao je da želi Gavija u svom timu, ali je još uvek rano govoriti o tome šta će se dogoditi kroz par meseci. 

Barselona ima finansijskih problema, ali španski mediji preneli su da su klub i sam fudbaler optimistični da će na leto rešiti probleme sa ugovorom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17