• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.03.2023

19:02

OSEĆA SE KAO ŠVAJCARAC, NE ZNAM ŠTA DRUGI PRIČAJU! Srbija gubi BITKU za Maleša!?

Reuters

Fudbal

OSEĆA SE KAO ŠVAJCARAC, NE ZNAM ŠTA DRUGI PRIČAJU! Srbija gubi BITKU za Maleša!?

Podeli vest

Fudbaler Bazela Darian Maleš nalazi se na meti Fudbalskog saveza Srbije.

Uspela je Srbija da u svoje redove vrati Lazara Samardžića i talentovanog vezistu "ukrade" Nemačkoj. Neće se na tome zaustaviti Orlovi pošto su u Fudbalskom savezu naše zemlje već naciljali još dvojicu potencijalnih reprezentativaca - Stefana Bajčetića i Dariana Maleša. 

I dok je sudbina fudbalera Liverpula još uvek pod znakom pitanja, situacija oko Dariana Maleša nešto je jasnija. Fudbaler Intera koji igra na pozajmici u Bazelu mladi je reprezentativac Švajcarske, a po rečima selektora omladinaca tako će i ostati. 

- Pričao sam sa direktorom reprezentacije Pjerluiđijem Tamijem i Malešom. Ne bih da previše iznosim detalje tih razgovora, ali koliko sam shvatio iz razgovora sa njim, on se potpuno identifikuje sa nama. Potpuno je posvećen igrama u našoj reprezentaciji i oseća se dobro kod nas. Kada bude došlo vreme pričaćemo sa Malešom, Tamijem i selektorom Muratom Jakinom o angažmanu u seniorskom timu. Ne znam šta drugi pišu i pričaju na ovu temu - rekao je Patrik Rahmen. 

Foto: Reuters

Darian Maleš je tokom martovske pauze nastupao za omladince Švajcarske u porazu od Španaca, ali je sjajnom igrom pokazao da će se oko njegovog statusa voditi prafi fudbalski rat. Talentovani vezista rođen je 2001. godine u Lucernu i ima srpsko poreklo. 

On je 2020. godine za 2.500.000 evra iz Lucerna prešao u Inter, kalio se na pozajmici u Đenovi, a od februara 2021. godine igra za Bazel. Ove sezone je na 31 utakmici upisao devet golova i devet asistencija. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija