• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.03.2023

10:06

LJUDINE, KAPA DOLE! FUDBALERI SPREČILI VELIKU TRAGEDIJU! Filipović: Nadam se da smo spasili makar jedan život! (VIDEO)

printscreen

Fudbal

LJUDINE, KAPA DOLE! FUDBALERI SPREČILI VELIKU TRAGEDIJU! Filipović: Nadam se da smo spasili makar jedan život! (VIDEO)

Podeli vest

Loše vreme, tačnije vetar koji duva širom Srbije podigao je pesak i prašinu i napravio peščanu oluju na severu naše zemlje, pa se usled vremenskih neprilika dogodio i lančani sudar u kojem je učestvovalo 14 vozila na putu Subotica - Bačka Topola.

Na snimku koji kruži društvenim mrežama vidi se užasno vreme, a na mladiće koji su snimali oluju, u tom momentu  je naletelo drugo vozilo. Oni su bili pribrani pa su brzo pomerili svoj auto i signalizirali drugim vozačima da koče.

Heroji koji su sprečili još veću katastrofu na magistralnom putu bili fudbaleri TSC-a. Goran Antonić, Josip Čalušić, Nenad Filipović, Martin Mirčevski i Ifet Đakovac su se vraćali sa treninga i zadesili se na mestu koje je na trenutak podsecalo na scene iz horo filmova.

Foto: Starsportphoto

 

- Vraćali smo se sa treninga, bila je čistina i odjednom se digla prašina i odmah smo se zaustavili! Videli smo 15-20 automobila i pobegli smo autom u polje. Kada smo bili na bezbednom, istrčali smo da zaustavimo druge, jer se ništa nije videlo! Nadam se da smo makar jedan život spasili - poručio je Informer.rs čuvar mreže TSC-a, Nenad Filipović, koji kaže da je auto vozio kapiten tima, Goran Antonić.

 

 

- U blizini Subotice od jačine vetra podigao oblak prašine od zemlje sa njiva pored puta, koji je toliko bio gust da iako smo smanjili brzinu zamalo i mi nismo učestvovali u sudaru. Kroz taj oblak prašine probali smo da se probijemo na drugu stranu puta kad je kamion naleteo na jedan od automobila koji se nalazio na sredini puta. Tada smo da bi se sklonili s puta sišli u kanal pored i probili se na drugu stranu na deo gde je vidljivost bila dobra odakle smo primetili da se drugi automobili približavaju i da nisu svesni da je ispred njih sudar. Istrčali smo iz auta i počeli da ih zaustavljamo, nakon čega smo pozvali hitnu pomoć, vatrogasce i policiju. Vratili smo se do mesta nesreće i ispitivali ljude da li su dobro i da uskoro stiže hitna - kaže u izjavi za Mozzart Sport kapiten TSC-a Goran Antonić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija