• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.03.2023

10:55

MISLI NA BUDUĆNOST! Mitrović širi carstvo nekretnina, apartmani na Kopaoniku donose mu bogatstvo!

printscreen instagram

Fudbal

MISLI NA BUDUĆNOST! Mitrović širi carstvo nekretnina, apartmani na Kopaoniku donose mu bogatstvo!

Podeli vest

Fudbaler Aleksandar Mitrović bogatstvo stečeno u fudbalu ulaže u nekretnine, kako bi obezbedio lagodan život za porodicu i sebe i nakon okončanja karijere.

Jedan od najboljih srpskih fudbalskih reprezentativaca Aleksandar Mitrović (28) stekao je do sada desetine miliona evra, ali mu je jasno da bi trebalo pametno da ih uloži, ukoliko želi zauvek da živi luksuznim životom. Napadač koji je prve ozbiljnije fudbalske korake napravio u mlađim kategorijama Partizana, otišao je iz Srbije 2013. godine. Od tada je nastupao za Anderleht, Njukasl i Fulam, a plata mu je samo rasla. 

Kako je nedavno objavio "Skaj sport", Mitrović trenutno zarađuje nešto manje od sedam miliona evra po sezoni i većinu novca ulaže u nekretnine. Na taj nečin želi da obezbedi i sebe, ali i potomke i ne brine šta će raditi kad završiti igračku karijeru.

Foto: Starsportphoto

Aleksandar Mitrović

Jedna od poslednjih investicija su mu apartmani na Kopaoniku, koje ima već neko vreme i koji su počeli da mu se isplaćuju. On je u luksuznom prostoru smeštenom u srcu planine uzeo sedam apartmana, luksuzno ih opremio i tokom cele godine mu donose novac. Izvor blizak fudbaleru objasnio je o čemu je reč.

- U samom centru ove planinske lepotice, a u mirnom delu, između poznatih apartmana s jedne strane strane i luksuznog hotela s druge, zaklonjen od puta, nalazi se privatni objekat od sedam apartmana koji je Mitar kupio prošle godine. Za njega je iskeširao oko tri miliona evra, mada on danas vredi mnogo više. Pre nego što je počeo da ih izdaje, svaki je opremio luksuzno. Cena za jednu noć je od 150 do 200 evra - otkrio je za "Alo" izvor blizak fudbaleru.

 

Mitrović: Sve radim

za svoju porodicu

Trudim se da bih svojoj porodici mogao da obezbedim dobar život, rekao je jednom prilikom fudbaler Fulama Aleksandar Mitrović.
- Zasnovao sam rano porodicu i to je nešto najlepše što mi se desilo. Odrastanje u Engleskoj nije lako, posebno za ljude sa strane i iz malih država,a li siguran sam da će moja deca imati sve uslove za obrazovanje i normalan život - rekao je Mitrović jednom prilikom.

Mitrovićev život zbog profesionalnih obaveza vezan je za Englesku, konkrento London, gde živi sa suprugom Kristinom i njihovo troje dece. Ipak, kad god može, fudbaler dolazi u Srbiju, rodno Smederevo ili Beograd, gde mu je većina prijatelja. Stoga ne čudi što je u srcu glavnog grada, na Vračaru, kupio penthaus na dva nivoa, koji ga je sa opremanjem koštao više od milion evra. Reč je o prostoru od 400 kvadrata koji sadrži đakuzi, igraonicu za decu, kao i odvojenu sobu za dadilju. 

U Smederevu je Mitrović postao suvlasnik jednog od simbola grada, Ninića zgrade kod centralnog trga. On je kupio deo od 328 kvadrata i njegova vrednost je porcenjena na 86.100 evra. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija