• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.04.2023

11:57

AUUU! ZIDAN ODBIO 120 MILIONA EVRA! Rekao ne bogatim Arapima!

Fudbal

AUUU! ZIDAN ODBIO 120 MILIONA EVRA! Rekao ne bogatim Arapima!

Podeli vest

Poznati francuski fudbalski trener Zinedin Zidan odbio je ponudu Al Nasra od 120 miliona evra za dvogodišnji ugovor sa klubom iz Rijada, prenosi Marka.

Rukovodstvo kluba iz Saudijske Arabije je prošle nedelje smenilo Rudija Garsiju, a na njegovo mesto postavilo je hrvatskog stručnjaka Dinka Jeličića.

Marka prenosi pisanje medija iz Rijada, koji tvrde da su čelnici Al Nasra nudili Zidanu 120 miliona evra za dvogodišnji ugovor. Međutim, francuski stručnjak je odbio ovu ponudu, pošto planira na preuzme neki veliki evropski klub. Zidan (50) je trenutno bez angažmana, a vodio je Real od 2016. do 2018. i od 2019. do 2021. godine. Navodno je Kristijano Ronaldo, koji je sa Zidanom sarađivao u Madridu, bio uključen u pregovore, ali nije uspeo da ga ubedi da prihvati bogatu ponudu Arapa.

 

Španci su nedavno preneli da će trener PSŽ-a Kristof Galtije na kraju sezone da dobije otkaz, a njegovo mesto će preuzeti Zidan.

Želja mi je da radim, da imam projekat. Danas imam vremena, ali ne znam do kada će to trajati. Sve može da ide jako brzo. Želim da budem zauzet - rekao je Zidan nedavno.

Foto: Printscreen You Tube

Zinedin Zidan

 

Videćemo šta će uraditi Žoze Murinjo! Fudbalski savez Saudijske Arabije ponudio je treneru Rome  dvogodišnji ugovor u vrednosti od 120 miliona evra, preneli su nedavno italijanski mediji. 

Foto: Tanjug/AP

Žoze Murinjo

Portugalac ima ugovor sa rimskim klubom do 30. juna 2024. godine. Korijere delo Sport tvrdi da FS Saudijske Arabije želi da portugalski trener vodi ovu selekciju u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, koje će 2026. godine biti održano u Meksiku, Kanadi i SAD.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija