• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.05.2023

09:57

SLAVA TI, VELIKI ČOVEČE! Transparent u SINIŠINU ČAST! Navijači NAPOLIJA žale za SRBINOM! (FOTO)

EPA/SIMONE ARVEDA

Fudbal

SLAVA TI, VELIKI ČOVEČE! Transparent u SINIŠINU ČAST! Navijači NAPOLIJA žale za SRBINOM! (FOTO)

Podeli vest

Navijači Napolija posvetili su jedan transparent Siniši Mihajloviću.

Kraj 2022. godine odneo je sa sobom život jednog od najboljih srpskih fudbalera svih vremena. Nakon duge i teške bolesti napustio nas je Siniša Mihajlović, a o kakvoj veličini se radi dovoljno govori transparent koji je uočen u Napulju. 

Navijači Napolija obožavali su Sinišu, baš kao i cela Italija, a jedan od navijača je na svom balkonu okačio transparent posvećen Mihajloviću. 

- Napolitanci su ljudi ljubavi... Slava ti veliki čoveče (Napoletani popolo di cvore... Onore a te grande uomo) - stoji na transparentu u Napulu. 

 

 

Siniša Mihajlović preminuo je 16. decembra nakon duge i teške bolesti. Sahranjen je uz najveće počasti u Rimu, a od njega su se oprostili navijači svih svetskih klubova. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija