• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.05.2023

08:20

TOTALNI HAOS! Stanković uleteo na teren, hteo da se obračuna sa igračem Torina! (VIDEO)

printscreen

Fudbal

TOTALNI HAOS! Stanković uleteo na teren, hteo da se obračuna sa igračem Torina! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Sampdorije poraženi su od Torina (2:0) u Seriji A, a u finišu meča nastao je opšti haos na terenu.

Za sve je kriv Pjetro Pelegri zbog proslave pogotka. On je zatresao mrežu u nadoknadi vremena, a zatim je gol slavio tako što je provocirao navijače Sampdorije, koji su ionako besni jer im klub ispada iz Serije A.

Stavio je ruke na uši i razbesneo navijače, ali i trenera Sampdorije Dejana Stankovića, koji je uleteo na teren kada je nastala frka među fudbalerima. Pelegri se pokajao i nakon meča izvinio.

- Svi znaju priču, da sam ja rođen kao navijač Đenove. Napravio sam grešku. Kada jedna strana napravi grešku, onda mora i da se izvini. Zato ovim putem i upućujem izvinjenje igračima i navijačima Samdorije - rekao je Pelegri.

Stanković je prihvatio izvinjenje.

- Svako može da pogreši. Nije bilo ni vreme ni mesto za takve stvari. Neka nas ostavi da patimo. Ako navijači Sampdorije moraju da pate, onda ih ostavite na miru jer vole ovaj dres i klub. ne smemo da dodajemo ništa na njihovu patnju, kao što se desilo na kraju. Dajte im mir - rekao je srpski trener čiji tim je poslednji na tabeli sa samo 17 bodova.

 

Inače, Stanković i fudbaleri su se pre početka utakmice pridružili navijačima u  protestu protiv uprave. Fanovi Sampdorije poručili su čelnim ljudima: "Dalje ruke od kluba".

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sladjan

pre 11 meseci

Šta se bre primate na MVP .....Jokić je zadnjih 20 utakmica odigrao lagano i ništa specijalno,nije se po svaku cenu trudio da ima 30+ poena,....ovaj plakao i kukao za nagradu,pljuvao sve živo molio da bi dobio.....

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija