• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

05.06.2023

11:31

NAVIJAČI ARSENALA TRAŽE: Dovedite Vlahovića i Milinković Savića i osvojićemo titulu

Insider Srđan Stevanović/Printskrin

Fudbal

NAVIJAČI ARSENALA TRAŽE: Dovedite Vlahovića i Milinković Savića i osvojićemo titulu

Podeli vest

Za titulu nam trebaju Srbi, smatra portal blizak fudbalskom klubu Arsenal.

Dugo su navijači Arsenala ove sezone gajili nadu da će konačno osvojiti Premijer ligu. Poslednji put taj važan pehar podigli su u 2004. godine. Osvajali su kasnije FA Kup i manje važne trofeje, ali 19 godina nisu uspeli da budu šampioni Premijer lige. Ove sezone dugo su bili prvi, ali ih je u jednom trenutku Mančester siti pretekao i tu je bio kraj. Sa četom Pepa Gvardiole niko nije mogao da se nosi. 

Na kraju sezone, navijački portal "Just Arsenal News" analizirao je tim i došao do zaključka da su timu potrebni napadač Juventusa Dušan Vlahović i vezista Lacija Sergej Milinković Savić.

Prema pisanju pomenutog portala, Vlahović je igrač koji može da da 30 golova u sezoni.

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović

"Potreban nam je napadač, potreban nam je Dušan Vlahović. Profil igrača koji može da postigne 20 ili 30 golova u sezoni. Imamo solidne napadače, ali zamislite da se neko od Martinelija, Sake ili Edegarda povredi. Zar ne bismo svake sezone volili da imamo Van Persija? Pa naravno da bismo. Vlahović bi mogao da bude odlično rešenje" navodi portal.

Veliko pojačanje za vezni red bio bi Sergej Milinković Savić, smatra ovaj portal. Srpskom veziti ugovor sa Lacijom istiće na leto sledeće sezone i ovo je poslednja prilika da ga klub proda, a da zaradi novac na njemu. Ranije se dovodio u vezu sa Mančester junajtedom, Pariz Sen Žermenom, Real Madridom i ostalim velikanima.

Foto: REUTERS/Massimo Pinca

Sergej Milinković Savić

"Sergej igra odlično. Trebalo bi i njega da kupimo, jer ćemo onda imati čvrstinu na sredinu terena" zaključuje pomenuti portal. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija