• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.08.2023

07:27

Najveći transfer u istoriji srpskog kluba! Šveđani nisu žalili novac!

Starsportphoto

Fudbal

Najveći transfer u istoriji srpskog kluba! Šveđani nisu žalili novac!

Podeli vest

Subotički Spartak realizovao je rekordni klupski transfer jer je mladi fudbaler Srđan Hrstić prodat Hekenu za 1,6 miliona evra.

Mladi Srđan Hrstić (20) je dobrim partijama u Superligi Srbije zavredio da bude najskuplje plaćen igrač u istoriji Spartaka iz Subotice.

 

 

Švedski Heken je transfer ozvaničio objavama na društvenim mrežama, a Hrstić je već stigao u ovu skandinavsku zemlju. 

Srpski ofanzivac je na premijeri nove sezone elitnog fudbalskog ranga naše zemlje postigao gol u pobedi Subotičana nad IMT-om od 2:1.  U prošloj sezoni u strelce se upisao sedam puta, a imao je i dve asistencije u ukupno 28 nastupa. Inače, Hrstić već pet godina igra za reprezentaciju Srbije u mlađim uzrasnim kategorijama. 

 

 

Do ovog transfera, rekordna prodaja na Gradskom stadionu u Subotici bila je kada je Vojo Ubiparip u zimu 2011. prešao u poljski Leh Poznanj za 600.000 evra. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija