• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.08.2023

13:43

Bolesnici bolesni! Obraza nemaju, šok tvrdnje Hrvata posle zločina u Atini

EPAIMAGES

Fudbal

Bolesnici bolesni! Obraza nemaju, šok tvrdnje Hrvata posle zločina u Atini

Podeli vest

Ovo je dno dna! Hrvati su usred Atine ubili navijača AEK-a, zaklali su ga nožem u navijačkom obračunu, ali hrvatski mediji kažu da oni nisu krivi, čak imaju i "dokaz".

"Grci kriju ključni video snimak sa stadiona AEK-a. Ona potvrđuje priču "bojsa? navodi hrvatski portal Indeks, koji dalje u tekstu objašnjava kako su u tom famoznom snimku vidi da su i navijači AEK-a bili spremni i naoružani za okršaj. 

Deluje kao da Hrvati hoće da kažu da je nesrećni Mihalis Kacuris (29) sam sebe ubio ili su ga možda ubili njegovi prijatelji, ili da je sam kriv što je ubijen ako je bio naoružan kao i Hrvati. Samo komšije znaju šta su htele ovim da kažu, ali da je bolesno jeste. Čini se da hrvatski mediji pokušavaju svet da ubede da "bed blu bojsi" nisu bili u Atini i da nisu ubili 29-godišnjeg Grka.

"Prema našim izvorima, AEK je u dosadašnjem delu istrage odbio da preda  policiji snimke s kamere sa stadiona. Reč je o jednom od ključnih dokaza, koji bi mogao da osvetli nemile događaje, i postavlja se pitanje zašto Grci u ovom trenutku kriju snimke i kako je moguće da sabotiraju policijsku istragu. Izvori nam govore kako se na tim snimcima vidi da su navijači AEK-a bili spremni i naoružani za okršaj.  Izbodeno je sedam "bojsa" što znači da su i AEK-ovi navijači bili dobro organizovani. Snimci koji su se pojavili u javnost pokazali su da nije bilo povređenih civila i male dece, a nova saznanja sugerišu da je reč o navijačkom obračunu, a ne napadu na nenavijače, kako su to Grci ranije predstavili, dodaje Index.

 

Foto: index.hr

 

 

Pošto Hrvati tvrde kako su Grci bili naoružani, grčki mediji su danas pokazali materijalne dokaze, šta su sve našli kod uhapšenih Hrvata, njih 97.  Navijače AEK-a napao je  uvežbani "odred smrti", kod koga je policija posle hapšenja pronašla pored improviziranih palica, noževe, pivske boce koje su koristili kao Molotovljeve koktele, dimne bombe, kamenje, metalne i drvene šipke sa mrljama krvi....

Foto: grčka policija

Ovo su Grci našli kod Hrvata

 

Takođe, komšije kukaju kako u grčkom zatvoru leži više povređenih hrvatskih navijača, da ima je uskraćena  hrana i medicinska pomoć, ali i pravo na pravično suđenje.

"Iako se spominjalo da su izbodena tri "bed blu bojsa" ispostavilo se da njih sedmorica imaju ubodne rane od čega ih samo jedan ima sedam, te su još najmanje dvojica pogođena signalnom raketom. U ovom trenutku, prema istom izvoru, nije im pružena adekvatna pomoć, dodaju Hrvati.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Kompliment je reći Srbinu da je četnik! Ne mislim da ikoga može oštetiti zabrana ulaska u Hrvatsku!
Live TV

Kompliment je reći Srbinu da je četnik! Ne mislim da ikoga može oštetiti zabrana ulaska u Hrvatsku!

Poslanik u hrvatskom parlamentu Miro Bulj napao je juče predsednika Srbije Aleksandra Vučića nazivajući ga četnikom, a sve iz razloga što je podsetio na ustaške zločine počinjene nad Srbima. Dan ranije, Bulj je uputio u proceduru zaključak kojim bi se svi poslanici u crnogorskom parlamentu koji su glasali za Rezoluciju o genocidu u Jasenavcu proglasili za "persone non grata", odnosno da im se zabrani ulazak u Hrvatsku. Ove skandalozne izjave za Informer je komentarisao lider Srpske desnice Miša Vacić tokom gostovanja u "Info jutru".

04.07.2024

10:34

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija