• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.08.2023

10:26

Veleobrt! Šokantni detalji, evo ko je pomagao hrvatskim monstrumima

Tanjug/AP

Fudbal

Veleobrt! Šokantni detalji, evo ko je pomagao hrvatskim monstrumima

Podeli vest

Grčka policija i dalje traga za ubicom 29-godišnjeg navijača Mihalisa Kacurisa, koji je stradao tokom navijačkom obračuna pristalica grčkog AEK-a i Dinama iz Zagreba.

Uhapšen je veliki broj navijača Dinama nakon krvavog pira, a javnost potresaju neverovatne informacije koje prenose grčki mediji. Od svih uhapšenih huligana u utorak je uzet DNK, a policija traga za još oko 50 pripadnika "Bed blu bojsa“, dok grčki portal "Newsit“ piše da su među 105 uhapšenih huligana tri Grka.

Reč je o navijačima Panatinaikosa koji su, prema policijskim izvorima, odveli navijače Dinama u "Novu Filadelfiju“, kvart u kojem se nalazi stadion AEK-a. Oni su hrvatskim zlotvorima bili vodiči, doveli su ih do mesta sukoba, piše pomenuti portal. Reč je o 26-godišnjaku i 27-godišnjakinji iz obližnjeg Marusija i 22-godišnjaku iz Nove Smirne. Jedan od njih je ranije uhapšen zbog pridruživanja "zločinačkoj organizaciji sa navijačkim poreklom“.

 

 

 

 

 

Uhapšenim Grcima ne gine zatvor. Poslednjih godina u Grčkoj je na snazi zakon po kome navijači mogu da budu optuženi za udruživanje u zločinačku organizaciju, a to može biti slučaj i sada. Nedavno je 12 navijača PAOK-a osuđeno je na dugogodišnje zatvorske kazne zbog ubistva navijača Arisa.

Dinamovi navijači koji su napali Grke bili su obučeni u crno naoružani sa noževima, sekirama, palicama. Na poslednjem snimku koji se pojavio na društvenim mrežama se vidi oko 100 huligana, uvežbani "jurišni odred smrti", kako ih zovu Grci. Zabeležen je i kadar kako stižu na mesto krvavog sukoba, kada su dobili signal, nastao je potpuni haos i krvoproliće. Radile su palice, čekići, daske, čak i lanci... Može se videti koliko su brutalni bili hrvatski huligani, a većina njih su na glavama nosili kacige i maske.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija