• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.08.2023

11:02

Najnovije fotografije! Hrvatski huligan pokazao srednji prst, a krije lice (FOTO)

Tanjug/AP

Fudbal

Najnovije fotografije! Hrvatski huligan pokazao srednji prst, a krije lice (FOTO)

Podeli vest

Pojavile su se najnovije fotografije privođenja uhapšenih navijača Dinama iz Zagreba "Bed Blu Bojsa" nakon stravičnog incidenta u Atini.

Hrvati su ubili navijača AEK-a Mihalisa Kacurisa (29), a policija u Grčkoj intenzivno radi na otkrivanju ubice.

Na najnovijim fotografijama privođenja uhapšenih navijača iz Atine vidi se grupa od 20-ak muškaraca, sakrivenog lica, vezanih lisicama, ruku pod ruku, kako se kreću u pratnji policije.

Na jednoj fotografiji se vidi kako huligan krije lice, ali pokazuje srednji prst. Pojaviće se navijači danas ne preliminarnom ročištu posle tuče u kojoj je jedan navijač ubijen.  Ubici navijača preti doživotna kazna zatvora, jer su vlasti zaoštrile kaznu za sve učesnike navijačkih nereda, nakon što je u masovnoj tuči navijača Arisa i PAOK-a u Solunu ubijen 19-godišnji Alkis Kampanos.

 

Foto: Tanjug/AP

 

 

Grčka je na nogama posle  stravičnog ubistva navijača AEK-a za vreme tuče sa navijačima Dinama iz Zagreba, koji su stigli u Atinu pored meč u kvalifikacijama za Ligu šampiona, iako je UEFA zabranila gostujuće navijače.

Foto: Tanjug/AP

 

 

Foto: Tanjug/AP

 

 

Huligani Dinama ubili su ubodima nožem navijača  Mihalisa Kacurisa (29) u ponedeljak uveče! Ukupno osam osoba je povređeno, a među njima i devojčica koja ima samo 12 godina. Pristalice AEK-a i Dinama sukobile su se na ulicama grčke prestonice. Evropska fudbalska unija (UEFA) nekoliko dana ranije zvanično je zabranila Hrvatima da putuju na utakmicu u Atinu. Ta odluka nije sprečila oko 200 navijača Dinama da doputuju u glavni grad Grčke, a uz pomoć navijača Panatinaikosa, s kojima su u bratskim odnosima, napali su navijače AEK-a koristeći palice, noževe, sekire, lance, Molotovljeve koktele... Nesrećni Kacuris je izboden nožem, a onda su ga šutirali i tukli palicama dok je nepomično ležao na zemlji u lokvi krvi.

Foto: Tanjug/AP

 

 

Policija u Grčkoj intenzivno  radi na otkrivanju ubice, a kao pišu tamošnji mediji do sada je uhapšeno više od 100 huligana. Grčki mediji su objavili identitet huligana Dinama iz Zagreba koji je osumljičen za ubistvo pristalice  AEK-a.  Prema tvrdnjama medija, pozivajući se na policijske izvore, u pitanju je 19-godišnji Domagoj Pezer iz Hrvatske! Grci su objavili njegovu ličnu kartu. 

UEFA je posle ubistva odložila utakmicu između AEK-a i Dinama i novi datum igranja je 19. avgust, prethodno će 15. avgusta biti odigran meč u Zagrebu. Ali, AEK i dalje traži da se utakmica otkaže, a Dinamo kazni.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

U nemačkim medijima objavljena slika predsednika Vučića pokrivenog srpskom zastavom! Šta će uslediti u Crnoj Gori nakon sramnog glasanja u UN? (VIDEO)
Live TV

U nemačkim medijima objavljena slika predsednika Vučića pokrivenog srpskom zastavom! Šta će uslediti u Crnoj Gori nakon sramnog glasanja u UN? (VIDEO)

Puna dva dana priča se o Savetu bezbednosti u UN. U Specijalnoj emisiji Informera o temi Rezolucije u Srebrenici govorili su prof. dr Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globalizacije i predsednik poslaničke grupe PUPS-a Stefan Krkobabić. Uživo u program putem vajber uključenja javili su se i politikolog Andreja Lović iz Nemačke i novnar Igor Damjanović iz Donjecka, kao i Vojkan Milošević, direktor Centra za antiterorizma i Olga Ravasi, gopolitički strateg.

25.05.2024

20:02

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija