• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.08.2023

10:59

Bura u Italiji! Otac Srbinu upropastio transfer karijere!

Tanjug/AP

Fudbal

Bura u Italiji! Otac Srbinu upropastio transfer karijere!

Podeli vest

Srpski reprezentativac iz Udinezea Lazar Samardžić bio je nadomak prelaska u Inter, ali je usledio preokret jer se u posao umešao igračev otac Mladen, preuzeo stvari u svoje ruke, a po svemu sudeći je transfer propao.

Kako je preneo Fabrisio Romano, jedan od najuglednijih fudbalskih insajdera, pregovori su definitivno propali uprkos dogovoru koji je postignut pre nekoliko dana, pa će se Lazar vratiti u Udineze. 

 

 

 

Podsećamo, dva kluba su dogovorila sve detalje i razmenila papirologiju za dogovor vredan 15 miliona evra, koji je uključivao i "selidbu“ Đovanija Fabijana i oba igrača su obavila lekarske preglede. Ali, sve je propalo zato što je Samardžićev otac, koji je ujedno i njegov menadžer, kako su preneli mediji traži više novca za svoju proviziju i veću platu za sina.

Foto: EPA Images

 

 

 

Oglasio se i jedan od čelnika milanskog Intera, Pjero Ausilio. On je potvrdio da su pisanja medija o ulozi oca i promenama oko transfera Samardžića tačna, ali nije potvrdio kraj pregovora dve strane.

- Rekonstrukcija koju ste svi vi uradili u medijima donekle je pouzdana, mi smo se dogovorili sa Udinezeom i tada je bilo samo nekoliko promena sa strane Samardžića - naveo je čelnik Intera.

Foto: EPA Images

 

 

Kaže da je dogovor sa napadačem Bolonje Markom Arnautovićem na pravom putu, Inter danas zaključuje ugovor za veterana. 

- Čekamo da definišemo neke stvari sa Bolonjom, večeras je malo šta da se kaže, sačekajmo sutra - rekao je Ausilio. 

Podsećamo, Samardžići su otpustili Rafaelu Pimentu, poznatu menadžerku i naslednicu u poslu preminulog Mina Rajole. Insistirali su da otac bude zastupnik u transferu, ali se Inter momentalno povukao. Neroazuri nisu hteli da pregovaraju o nečemu što je već dogovoreno i čitav posao je pred pucanjem. Srbin je čak prošao lekarske preglede i kada se očekivao potpis, otac je sve stopirao, a Lazar se vratio u Udine iz Milana. Usledio je još jedan sastanak da se konačno nađe rešenje, ali bezuspešan.

Kako piše Gazeta delo Sport, Samardžić senior je poslao Interu mejl u kojim ih je obavestio da je novi Lazarov zastupnik agent Tolgu Durikan. Pregovori bi sad krenuli od nule, što Inter ne želi, vremena je malo. Takođe, u italijanskim medijima pojavila se informacija da Napoli dugo prati srpskog vezistu i da ga Rudi Garsija želi u svom timu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Devojčica spasila život ženi! Pet minuta ležala bez svesti, svi samo stajali i gledali: "To su naša deca za primer"
Društvo

Devojčica spasila život ženi! Pet minuta ležala bez svesti, svi samo stajali i gledali: "To su naša deca za primer"

Devojčica (17) iz Novog Sada juče je spasila ženu kojoj je pozlilo na ulici i koja je bila bez svesti nekoliko minuta. Majka tinejdžerke s ponosom je objavila čitavu situaciju u jednoj Fejsbuk grupi i navela da je devojčica učenica srednje medicinske škole u ovom gradu. Tvrdi i da je ona jedina od svih prisutnih prišla starijoj ženi kojoj je pomoć bila potrebna.

21.05.2024

10:03

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija