• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.08.2023

08:54

AEK izdao saopštenje pred novo gostovanje Hrvata! I deci treba karta!

EPAIMAGES

Fudbal

AEK izdao saopštenje pred novo gostovanje Hrvata! I deci treba karta!

Podeli vest

Grčki AEK se oglasio saopštenjem pred ponovljeno gostovanje zagrebačkog Dinama trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Posledice divljanja navijača uoči meča koji je trebao da se odigra u Atini su bile tragične, a tom prilikom preminuo je Mihalis Kacuris. U međuvremenu je AEK slavio u Zagrebu posle preokreta sa 2:1 i u revanšu ima ulogu favorita.

Sada su iz grčkog kluba izdali saopštenje, koje prenosimo u celosti.

 

 

"Prijatelji AEK-a,

U subotu 19.08 naš tim vodi veliku takmičarsku bitku sa ciljem da završi započeto u Zagrebu i dođe do plasmana dalje. Kvalifikacija koja će biti najveće priznanje sećanju na Mihalisa, koji će sigurno slaviti sa nama odozgo.

Zato moramo da pomognemo timu svim svojim snagama i zaštitimo ga od svake opasnosti.

Bezbednosne mere za utakmicu i sve što treba da se uradi u subotu su veoma specifične, o kojima se ne može pregovarati i na njih je policiji pažnju skrenula pažnju direktno UEFA, ali i grčka vlada nakon relevantnih saopštenja u sredu (16.08) . U ovom trenutku nema smisla razgovarati o bilo čemu osim o potrebi da se odgovori na ono što je potrebno za nesmetan tok utakmice. Pogotovo posle prve utakmice u Zagrebu, gde je sve proteklo glatko gde je pritisak UEFA na našeg protivnika bio proporcionalan, nemamo mesta za greške.

Vrata OPAP Arene otvoriće se tri sata pre početka meča, u 18.45. Od tog trenutka niko neće moći da bude u okolini stadiona bez karte.

Okolina će biti zatvorena tri sata pre početka, a vršiće se stroge pretprovere u nadležnosti policije. Jednako stroge će biti i kontrole na ulazima na stadion.

Svako ko nosi ranac ili torbu neće moći da prođe pretproveru i tako uđe u OPAP Arenu.

Strogo su zabranjeni laserski uređaji, generatori dima, baklje i uopšte opasni i zapaljivi predmeti. Naš tim će biti najstrože kažnjen za svaki slučaj njihovog korišćenja unutar stadiona i nema mesta da se upali ni jedna baklja!

Bilo koji baner sa zabranjenim sadržajem (uvredljivim, političkim i sl.) i generalno nefudbalskim sadržajem ne može se postavljati i rezultiraće kaznom AEK-a, ali će stvarati i problem u vođenju utakmice.

Sva deca koja dolaze na stadion moraju imati ulaznicu. Nijedno dete neće moći da uđe na stadion bez karte.

Takođe je jasno da zbog strogih pretprovera, navijači AEK-a koji imaju karte za meč moraju da dođu ranije na stadion kako da bi izbegli bilo kakve neprijatnosti, tako i da bi izbegli gužvu i probleme na ulazima pre početka utakmice. Iz tog razloga, kapije našeg stadiona će se otvoriti tri sata pre početka utakmice kako bi se omogućio nesmetan protok nadolazećih gledalaca. Dan i vreme utakmice olakšavaju rano prisustvo.

Pored toga, od svih navijača AEK-a koji će u subotu uveče biti u OPAP Areni se traži da sa sobom ponesu dokaz o svom identitetu kako bi ga mogli pokazati policiji ako se od njih zatraži tokom pretprovera", stoji u saopštenju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija