• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.09.2023

12:59

Piksi zvezdi tima: Kad te vidim nasmejanog, onda sam zadovoljan (VIDEO)

Twitter/FSS

Fudbal

Piksi zvezdi tima: Kad te vidim nasmejanog, onda sam zadovoljan (VIDEO)

Podeli vest

Zadovoljan sam kad ga vidim nasmejanog, našalio se selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi, kada je ugledao Dušana Vlahovića kako stiže na trening.

"Orlovi" će sutra veče od 20.45 (RTS 1) na "Marakani" odmeriti snage sa Mađarskom u meču 5. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Okupio je Piksi momke pre dva dana, svi borave u Sportskom centru u Staroj Pazovi, a malopre su odradili trening.

Foto: Twitter/FSS

 

Nema dileme da je meč jako bitan, pa su da pozdrave igrače došli predsednik Dragan Džajić, generalni sekretar Jovan Šurbatović, sportski direktor Stevan Dika Stojanović, potpredsednik Nenad Bjeković. Zajedno sa selektorom Stojkovićem, svi zajedno su pozdravljali fudbalere, a onda i pratili trening.

Najviše pažnje privukao je dolazak Dušana Vlahovića. Verovatno i zbog njegove pojave, osmeha, sa svima ljubazan, a onda je usledio i srdačan pozdrav sa selektorom.

 

 

- E kad vidim njega da je nasmejan, onda sa zadovoljan - rekao je kroz osmeh Piksi prisutnima.

Pre napadača Juventusa, na teren su izašli Dušan Tadić, Filip Kostić, Sergej Milinković Savić i mnogi drugi. Svi su se srdačno pozdravljali sa prisutnima, kao da se dugo nisu videli, a ne da su već danima tu. 

Utakmica sa Mađarima bićže odigrana bez prisustva publike, osim dece od sedam do 14 godina. Tri dana kasnije, uslediće naredni meč sa Litvanijom u Kaunasu. U slučaju osvojenih šest bodova, četa Dragana Stojkovića biće maltene obezbedila plasman na kontinentalnu smotru. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)
Live TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)

Navikli smo na dvostruke aršine prema našoj zemlji. Hoće li uopšte doći do odgovora UEFA na vređanje Srba na stadionu utakmice između Hrvatske i Albanije. Na ovu temu, u emisiji "Info jutro" govorili su prof. dr Boris Bratina, sa Univerziteta u Kosovskoj Mitrovici i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM. Naknadno je u emisiju došao i Aleksandar Kovačević, ekspert za energetiku koji je komentarisao nestanak struje u regionu.

22.06.2024

09:32

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija