• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.09.2023

23:07

Piksi smiren: Nije smak sveta!

Starsportphoto©

Fudbal

Piksi smiren: Nije smak sveta!

Podeli vest

Nismo zaslužili poraz, u Litvaniji moramo da pobedimo, poručio je Stojković.

Doživela je Srbija prvi poraz u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Mađarska je na Marakani uspela da savlada četu Dragana Stojkovića sa 2:1, a selektor Dragan Stojković nakon meča pokušao je da umiri javnost nakon bledog izdanja reprezentacije u četvrtom kolu. 

- Nije smak sveta, mislim da je ovo neočekivan poraz, a nismo ni zaslužili. Moramo da ga prihvatimo, to je fudbal. Uradili smo sve da dođemo do gola, otvorili smo utakmicu dobro, imali nekoliko prilika za drugo gol, ali do toga nije došlo. Iz dve odbijene lopte Mađari dolaze do prednosti. Pokazali smo dobru reakciju u drugom poluvremenu, napadali, lopta nije htela u gol - rekao je Stojković. 

Vremena za žaljenje nema, Orlove za tri dana očekuje teško gostovanje Litvaniji koja je danas igrala nerešeno protiv Crne Gora. Ipak, selektor Stojković ističe da je pobeda obavezna. 

- Ima još četiri utakmice, moramo da pobedimo u Litvaniji - podvukao je selektor Srbije. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)
Live TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)

Navikli smo na dvostruke aršine prema našoj zemlji. Hoće li uopšte doći do odgovora UEFA na vređanje Srba na stadionu utakmice između Hrvatske i Albanije. Na ovu temu, u emisiji "Info jutro" govorili su prof. dr Boris Bratina, sa Univerziteta u Kosovskoj Mitrovici i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM. Naknadno je u emisiju došao i Aleksandar Kovačević, ekspert za energetiku koji je komentarisao nestanak struje u regionu.

22.06.2024

09:32

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija