• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.09.2023

19:27

Sezona tek počela, a Barselona spremila dve transfer bombe za naredno leto!

EPA

Fudbal

Sezona tek počela, a Barselona spremila dve transfer bombe za naredno leto!

Podeli vest

Sve se nema para...

Već dve godine javnost svetska javnost sluša "kukanje" Barselonine uprave zbog katastrofalne finansijske situacije. Iz meseca u mesec šuška se o potpunom kolapsu, ali to ne sprečava čelnike kluba da ulažu ogroman novac u sastav koji sa klupe predvodi Ćavi Ernandez. 

Tako je bilo i ovog leta budući da je Barselona angažovala neke od najboljih fudbalera današnjice, ali tu nije kraj. Naime, kako prenosi "Mundo Deportivo", Katalonci su rešili da uoči naredne sezone angažuje Danija Olma i Bernarda Silvu. 

Katalonci su došli do informacija kolika je izlazna klauzola dvojici fudbalera i spremni su, ukoliko Mančester siti i RB Lajpcig ne budu želeli da pregovaraju, da aktiviraju iste, plate 120.000.000 evra i dovedu tandem vezista. 

Portugalac i Španac mogu da napuste svoje klubove ukoliko uplate po 60 miliona evra, što je prema pisanju „Mundo Deportiva“ sasvim prihvatljivo za predsednika Blaugrane Đoana Laporta. 

Bernardo Silva ovog leta bio je na meti Barselone, ali je Pep Gvardiola uspeo da ubedi Portugalca da ostane na "Itihadu". Ipak, izvesno je da to neće uspeti i narednog leta, posebno kada Barselona dođe sa ogromnom svotom novca i zadovolji čelnike Građana. 

Sa druge strane, Dani Olmo je pre odlaska u Dinamo Zagreb gde je stekao potpunu fudbalsku zrelost igrao za Barselonu. Produkt je čuvene "La Masije" zbog čega mu je najveća želja da zaigra za prvi tim katalonskog giganta. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija