• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.09.2023

09:45

Pukla bruka! Napoli ponizio Osimena, fudbaler odlepio!

EPAIMAGES

Fudbal

Pukla bruka! Napoli ponizio Osimena, fudbaler odlepio!

Podeli vest

Neverovatna situacija u Napoliju! Fudbaler Napolitanaca Viktor Osimen poludeo je zbog jednog snimka koji je njegov klub objavio na društvenoj mreži TikTok, pa se sprema da tuži sopstveni klub.

Taman kada ste pomislili da ste sve videli, Napoli i Viktor Osimen vas demantuju! Bruji Italija o skandalu u redovima Napolija!

Šampion Italije objavio je video u kom se rugaju Osimenu zbog načina na koji je tražio da izvede penal i njegovog promašaja protiv Bolonje (0:0). Video je ekspresno postao viralan, Napoli ga je kasnije obrisao, ali nije uspeo da sanira "štetu", jer Osimen smatra da je ponižen. 

Zbog snimaka koje je TikTok nalog Napolija podelio posle promašenog penala Osimena, Nigerijac je obrisao sve fotografije sa Instagrama koje imaju veze sa italijanskim klubom, a onda je preko  advokata poslao poslednje upozorenje svima. Spreman je i da tuži klub u kom zarađuje platu.

Ono što se desilo na Napolijevom zvaničnom TikTok nalogu je nedopustivo. Snimak u kome ismevaju Viktora je podeljen sa svima i potom je obrisan. To je ozbiljna činjenica koja uzrokuje ozbiljnu štetu fudbaleru koji dobija užasan tretman i od svog kluba dok pati i zbog lažnih vesti i osuda medija - objavio je Roberto Kalenda u ime svog klijenta i najavio da će  Osimen možda čak tužiti Napoli zbog ovoga.

 

 

 

 

 

Viktor Osimen je promašio penal u remiju protiv Bolonje (0:0) , a onda se posvađao sa trenerom Rudijem Garsijom zbog izmene. Navodno su se pomirili, ali je novi haos nastao posle pomenutih snimaka na Tik Toku. 

Takođe, u danu kada je pukla bruka zbog TikTok skandala pojavila se vest da je prvi čovek Napolija Aurelio De Laurentis pod istragom zbog finansijskih malverzacija prilikom Osimenovog transfera iz Lila 2020. godine.  Pored toga, De Laurentis je do sada dva puta javno rekao da će produžiti ugovor sa Osimenom, kako bi ga sprečio da ode u Saudijsku Arabiju, ali potpis još niko nije video.

Nije na odmet pomenuti da je Napoli u agoniji posle osvajanja šampionske titule. Klub koštaju loše odrađen prelazni rok i slab ulazak u sezonu, ekipa ne liči na onu od prošle sezone, pa je trenutno sedmi na tabeli Serije A sa skorom od dve pobede, porazom i dva nerešena ishoda.

 

 

 

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija