• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.09.2023

20:02

Lord ne miruje! Čuveni danski fudbaler smuvao glumicu biseksualku

EPA Images

Fudbal

Lord ne miruje! Čuveni danski fudbaler smuvao glumicu biseksualku

Podeli vest

Uvek je zanimljivo tamo gde je Niklas Bendtner (35), koji ponovo pravi šou van terena.

Legendarni napadač se po ko zna koji put našao u žiži svetske javnosti i to zbog svog ljubavnog života. Popularni Lord je i tokom igračke karijere bio poznat po burnim vezama, opijanju i noćnom životu, a očigledno da se nije smirio ni po odlasku u penziju, naprotiv.

Bendtner je sada uhvaćen u Rimu sa novom devojkom. I to, ni manje-ni više, nego sa popularnom glumicom Sus Vilkins (34), koja ne krije da je biseksualka.

Zvezda Netfliksove seriji "Loving Adults", čija radnja govori upravo o ljubavnom trouglu, prethodno je bila čak deset godina u vezi sa pevačicom Freju Kirk. Očigledno je sada odlučila da je vreme za promenu, jer praktično svi inostrani mediji prenose kako su Sus i Niklas tokom minulog vikenda viđeni u italijanskoj prestonici, kako šetaju zajedno i drže se za ruke.

 

 

Bivši danski fudbaler je do nedavno bio u ljubavi sa švedskim modelom Klarom Lineom Valkvist (24). Međutim, ona je zvanično potvrdila da su raskinuli, ali da je sve prošlo u mirnom tonu i bez svađe.

- Mnogi su mi pisali i pitali me i da, istina je. Niklas i ja smo se rastali. Nema zle krvi među nama, samo imamo neke različite životne poglede - rekla je Klara.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bendtner (@bendtner)

 

Podsetimo, nekadašnji golgeter Arsenala, Volfsburga i Rozenborga iz veze sa baronicom Karolinom Fleming ima trinaestogodišnjeg sina.

U Skandinaviji je Bendtner svojevremeno bio označen kao jedan od najvećih talenata, ali zbog raskalašnog života nikada taj potencijal nije pokazao u punom sjaju. Nekoliko puta je hapšen zbog vožnje u alkoholisanom stanju, a poslednji put je fizički napao taksistu u Kopenhagenu.

Kada se i zvanično povukao sa terena objavio je autobiografiju, u kojoj je otkrio mnogobrojne zanimljive detalje iz fudbalskog i privatnog života. Među njima i kako su ga devojke ucenjivale.

- Jedna od devojaka s kojom sam bio je došla kod mene s pričom da je trudna. Rekla je da za sve postoji cena, čak i za ono što će uraditi po tom pitanju. Kada sam je pitao šta to znači, dodala je: "To znači da ćeš platiti moje nove grudi, želim da se poboljšaju." Na kraju sam to i uradio, platio sam joj taj kozmetički put - priznao je Danac.

Foto: EPA Images

 

On je čak i objasnio zbog čega poznati fudbaleri više vole da koriste usluge prostitutki.

- Ako ste skloni neverstvu, bolje je naručiti prostitutku nego pokupiti neku devojku u gradu. Tačnije, manje je rizično. Znam mnogo situacija kada su devojke jako želele seks, a onda bi vas fotografisale i ucenjivale - pričao je Bendtner.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija