• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.10.2023

15:13

Reko, pa poreko! Ode Levandovski u Arabiju?!

reuters

Fudbal

Reko, pa poreko! Ode Levandovski u Arabiju?!

Podeli vest

Fudbaler Barselone Robert Levandovski mogao bi na kraju sezone karijeru da nastavi u Saudijskoj Arabiji.

Britanski "Dejli Mejl" piše da je odlazak Roberta Levnadovskog iz Barselone blizu i podsećaju da je Poljak u letnjem prelaznom roku imao odličnu finansijsku ponudu Abhe, ali je odlučio da ostane u katalonskom klubu.

Interesovanje za jednog od najboljih napadača današnjice pokazali su brojni klubovi iz Saudijske Arabije, a poljski fudbaler je odlučio da u narednim mesecima intenzivira pregovore iako ima ugovor sa Barsom do juna 2026. godine.

Foto: reuters

 

 

Iako Levandovskom ugovor sa katalonskim gigantom ističe 2026. godine, prema pisanju engleskog lista, to neće biti neki problem, jer su Saudijci spremni da plate veliko obeštećenje za ubojitog gologetera, a spominje se cifra od 50.000.000 evra.

Ukoliko dođe do toga, ionako jaka liga nakon dolaska Kristijana Ronalda, Karima Benzema, Nejmara, Sergeja Milinković Savića, Aleksandra Mitrovića,  Rijada Mareza, Sadia Manea, Kulibalija i mnogih drugih postaće još jača i popularnija.

Levandovski je u Barselonu stigao 2022. iz Bajerna, a za katalonski klub je odigrao 55 utakmica i postigao 39 golova.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija