• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.10.2023

07:19

Sevaju otrovne strelice! Švajcarci prozivaju "delije"

Starsportphoto

Fudbal

Sevaju otrovne strelice! Švajcarci prozivaju "delije"

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali sa Jang bojsom na "Marakani" 2:2 u drugom kolu grupne faze u Ligi šampiona, a odmah posle meča stigle su otrovne strelice iz Švajcarske.

Pred meč u Beogradu mediji u Švajcarskom pisali su više o ratu, navijačima, "delijama", atmosferi na "Marakani", tunelu, nego o fudbalu. 

Blik, jedan od najuticajnih tamošnjih medija, posle utakmice ističe da Jang bojs nije zadovoljan remijer, jer je propustio šansu da osvoji tri boda, ali i navode da nisu posebno impresionirani ambijentom. Kažu da "delije" nisu uplašile goste.

Foto: Starsportphoto

 

 

"Ni koncert zvižduka "delija", najvatrenijh navijača Crvene zvezde, u trenucima kad su fudbaleri Jang bojsa izlazili na teren, a prethodno prošli kroz takozvani "pakleni“ tunel kako bi se zagrejali 45 minuta pre početka utakmice, nije zastrašujući. Navijači Makabija u Haifi su definitivno bili glasniji", piše Blik.

To nije sve, nastavljaju sa peckanjem navijača šampiona Srbije.

Foto: Starsportphoto

 

 


"Beogradski pritisak je trajao još neko vreme. Možda deset minuta. Posle toga je bilo gotovo".

Blik konstatuje da je prvi put u istoriji tim iz Berna postigao dva gola na gostovanjima u Ligi šampiona, te da je golman Raćopi odradio solidan posao, posebno u finišu utakmice.

 

Foto: Starsportphoto

 

 

"Reakcija Zvezde je bila burna. Golman Raćopi je sve više bio u fokusu kako je meč odmicao, ali se držao protiv Dragovića, Ndiaja, Kataija... Onda je došao zloslutni 88. minut, koji je potpuno promenio učinak dotad inače briljantnog Rićopija. Kakva šteta“.

 

Bonus video

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila podršku 169.195 glasača, a Pendarovski 69.710 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija