• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.10.2023

23:59

Lučić surovo iskren: Jang bojs je fizički jači od nas

Starsportphoto

Crvena zvezda

Lučić surovo iskren: Jang bojs je fizički jači od nas

Podeli vest

Mladi fudbaler, ipak, ističe da su igrači Zvezde tehnički nadareniji od Švajcaraca

Nije uspela Crvena zvezda da savlada na "Marakani" Jang bojs, pošto je u 2. kolu Lige šampiona odigrala 2:2 i to je razočarali veliki broj navijača, ali i gotovo sve igrače crveno-belih.

Jedan od momaka koji žali za trijumfom u ovom meču je i mladi Vladimir Lučić, koji je pokušao da objasni uzroke poraza. Kako kaže, Jang bojs je fizički dominantnija ekipa od Zvezde, ali su crveno-beli tehnički nadareniji.

Mislim da su oni fizički spremniji od nas, a to je, verovatno, do kvaliteta lige. Išli smo u finišu drugog poluvremena na sve ili ništa, stvarali smo šanse, mislim da smo tehnički bolji tim. Ali, potrebno nam je malo više snage. Nadam se da ćemo je imati kada budemo igrali tamo i da ćemo ih pobediti - kaže Lučić.

Žali mladi fudbaler što ekipa na kraju nije uspela do trećeg gola koji bi, evidentno, doneo trijumf.

Nisam zadovoljan. Pobeda nam je bila jedini cilj i išli smo na tri boda. Mislim da remi nije realan rezultat, trebalo je da pobedimo. Svojom partijom sam zadovoljan, kada smo ušli Kataija i ja. Ali, bilo bi još bolje da smo pobedili - dodaje Lučić, uz nadu da će Jang bojs izgubiti od Mančester sitija, a Zvezda uspeti da osvoji neki bod u okršajima sa Lajpcigom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vučić se sastao sa Kopmanom u Briselu
Politika

Vučić se sastao sa Kopmanom u Briselu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Briselu sa generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

26.06.2024

10:46

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija