• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.10.2023

16:32

Aleksandar Stanojević pred otkazom u Turskoj

Starsportphoto

Fudbal

Aleksandar Stanojević pred otkazom u Turskoj

Podeli vest

Iskusni stručnjak uskoro bi mogao da bude smenjen, javljaju turski mediji

Srpski fudbalski trener Aleksandar Stanojević (49) nalazi se pred otkazom u fudbalskom klubu Konjaspor iz Turske! Kako javljaju tamošnji mediji, konkretno portal "Fanatik", loš start u tamošnjem prvenstvu mogao bi da "dođe glave" iskusnom stručnjaku, pošto nakon osam odigranih kola ima svega dve pobede. Tokom vikenda poražen je od Hataja sa 3:1, što bi mogla da mu bude poslednja utakmica na klupi ovog tima.

"Uprava Konjaspora sprema rastanak sa trenerom Aleksandrom Stanojevićem tokom pauze za utakmice reprezentacija. U januaru je postignut dogovor na godinu i po dana, ali očigledno će doći do rastanka sa bivšim trenerom Partizana", navodi "Fanatik".

Foto: Starsportphoto

 

 

Konjaspor se zbog toga nalazi na 14. mestu u prvenstvu i kako tvrde turski mediji, ostalo je samo da se utvrdi način na koji će doći do prekida saradnje. Stanojević je prošle zime potpisao ugovor sa ovim klubom na jednu i po godinu, ali očigledno je da će uskoro doći do rastanka.

Stanojević je u dva navrata vodio Partizan i važi za jednog od omiljenih stručnjaka među navijačima crno-belih.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija