• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V. T.

14.10.2023

12:32

Kladionice predviđaju: 1:0 za Srbiju! Ko će dati gol? Mitrogol!

Starsportphoto©

Fudbal

Kladionice predviđaju: 1:0 za Srbiju! Ko će dati gol? Mitrogol!

Podeli vest

Fudbaleri Srbije preskočili su pet šampionata Evrope, a večeras protiv Mađarske u Budimpešti (20.45, RTS 1, Arena 1 premijum) igraju jedan od ključnih mečeva da konačno prekinu tu crnu seriju i izbore odlazak na turnir u Nemačkoj 2024.

 

Ne samo da su domaćini promenili mišljenje u odnosu na pre nekoliko dana kad su na sva zvona najavljivali pobedu nad "orlovima", nego su i vodeće svetske kladionice "obrnule ćurak".


Pre samo četiri dana Mađarska je bila blagi favorit i prosečna kvota na njihovu pobedu je bila 2,6. Koeficijent na remi je iznosio 3,25, a na trijumf Srbije 2,88. Danas, na dan utakmice, oko osam sat pred početak spektakla na rasprodatoj "Puškaš areni", visina kvota je bitno drugačija.


Kladionice sad smatraju izabranike Dragana Stojkovića za blage favorita i koeficijent na dvojku je oko 2,6, na nerešen ishod je prosek 3,2, dok se trijumf Mađara vrednuje kvotom 3,05.


Ako bismo se strogo držali onoga što predviđaju vodeći svetski bukmejkeri, onda bi meč u Budimpešti trebalo da se završi pobedom gostiju, odnosno Srbije, rezultatom 1:0. Strelac odlučujućeg gola bio bi, a ko drugi nego - Aleksandar Mitrović.

Baš kao pre dve godine u ovo vreme kad je golom u Lisabonu srušio Portugal i Srbiju odveo direktno na Mundijal u Katar.

 


Naime, na napadača Al Ahlija je kvota 2,8 da će postići gol, a prvi pratilac po kvoti mu je Mađar Barnabas Varga sa kvotom 4,25. Potom sledi Martin Adam sa 4,33, pa najveća uzdanica domaćeg tima Dominik Soboslaj sa koeficijentom 4,5. Zanimljivo je da je identična kvota ponuđena i na tip da će Petar Ratkov postići gol za "orlove", iako napadač Red bul Salcburga još nije debitovao za reprezentaciju. Doduše, on je jedini klasičan napadač kojeg Piksi ima na raspolaganju uz Mitrovića. Kvota pet je na kapitena Dušana Tadića da bi mogao da se upiše u strelce.


Nekoliko stranih portala koji se bave kladioničarskim predlozima saglasno je u preporuci da je tip 3+ (tri ili više postignutih golova) čista sigurica na večerašnji meč. Uprkos tome, kladionice najmanju kvotu kad je reč o tačnom rezultatu nude na 1:0 za Srbiju - kvota osam. Na trijumf Mađarske identičnim rezultatom kvota je 8,5, a na remi bez golova devet. Potom ide 2:1 za Srbiju za kvotom deset.


Za one koji su ljubitelji "jačih" kvota preporuka je da tipuju na Mitrovićev het-trik jer bi na 100 uloženih dinara mogli da zarade 7.600 dinara (kvota 76). 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija