• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.10.2023

22:00

Lansirajte Meniga iz Partizana, ono je za zatvor! Legenda besni posle tuče: Primitivizam i bezobrazluk

Starsportphoto

Fudbal

Lansirajte Meniga iz Partizana, ono je za zatvor! Legenda besni posle tuče: Primitivizam i bezobrazluk

Podeli vest

Čuveni Ivan Golac zaprepašćen dešavanjima iz Humske od petak veče i smatra da Kvinsija Meniga treba oterati iz Partizana!

Bura u Humskoj se ne stišava posle tuče fudbalera Partizana Kvinsija Meniga sa trenerom tog tima Igorom Duljajem! Njih dvojica su u finišu meča sa Spartakom iz Subotice nasrnuli jedan na drugog i dohvatili se za vrat.

Scena je zapanjila čitavu Srbiju, a samo je još jedan pokazatelj izuzetno napete situacije u fudbalskom klubu Partizan, koji beleži vanserijske rezultate s obzirom na to koliko je iznutra i spolja praktično uništen.

Sve je eskaliralo u pobedi u Subotici nad Spartakom, kada su Menig i Duljaj krenuli da se biju. Pesničenje i rvanje sprečili su Albert Nađ i ostali igrači sa klupe, a scena je šokirala i legendarnog Ivana Golca, poznatog po tome što se ne libi da priča bez dlake na jeziku.

Foto: Starsportphoto

 

 

U razgovoru za "Kurir" žestoko je opleo po holandskom fudbaleru i poručio čelnicima kluba da ga odmah oteraju.

To nije normalno ni za seoski nivo fudbala, a kamoli za klub renomea i ugleda kakav je Partizan. To je pokazatelj velikih problema koji su nagomilavani decenijama. I onda sve to ovako eskalira. Kad je nešto nezdravo i trulo, onda se ovo desi. Meni sve to nije normalno. Suludo je da igrač nasrne na trenera, šta god da je razlog. Treba tog momka lansirati iz kluba, peške treba da ide iz Humske - kaže Golac za "Kurir".

Foto: Starsportphoto

 

 

Nije se tu zaustavio nekadašnji fudbaler i trener Partizana, već je nastavio da bljuje vatru po Holanđaninu.

- Šest decenija sam u fudbalu, ne sećam se da se išta slično dogodilo u Partizanu. Ovo je nečuveno. Ako su njih dvojica imali nesuglasica, onda to treba da reše kao muškarci, u svlačionici, a ne ovako, hvatanjem za gušu i nasrtanjem na trenera. Na šta to liči? Zna li taj momak iz Holandije da je napravio kriminalni akt i da se za to ide u zatvor... Šta bi se desilo da je neki naš igrač na takav način napao trenera u Holaniji? Možete li da zamislite? Menig je stranac... Takva drskost, primitivizam i bezobrazluk... Kako je uopšte taj momak završio u Partizanu? Ko ga je birao? - napominje Golac.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija