• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.10.2023

23:42

Roze: Beograd je sjajan za provod, ali ja dolazim da igram fudbal

Tanjug/AP

Fudbal

Roze: Beograd je sjajan za provod, ali ja dolazim da igram fudbal

Podeli vest

Sjajno sam se provodio u Beogradu, ali kad dođem za dve nedelje, hoću da se posvetim fudbalu, poručio je trener Lajpciga Marko Roze.

Uspeo je RB Lajpcig da upiše pobedu pred svojim navijačima pošto je u trećem kolu grupne faze Lige šampiona savladao Crvenu zvezdu sa 3:1. On je rekao da mu je jedan nekadašnji igrač Partizana poželeo sreću pred utakmicu, ali nije otkrio koji.

- Dok sam igrao u Majncu, saigrač mi je bio crnogorski fudbaler Milorad Peković. Kasnije sam išao kod njega u Beograd i upoznao mnogo sjajnih ljudi, među kojima i jednog fudbalera Partizana. Poželeo mi je sreću pred ovu utakmicu, ali neka ostane tajna o kome je reč. Beograd je inače fantastičan grad, odličan za provod i proslave u specijalnim noćima, ali kad za dve nedelje budem došao, biće to da igram fudbal - rekao je Roze.

On se prisetio i utakmice od pre pet godina, kada je vodio Salcburg, a Zvezda ga eliminisala u plej-ofu Lige šampiona.

- Namerno mi stavljate prst na otvorenu ranu. Nisu uporedive utakmice. Vodio sam Salcburg. Zvezda je na neki način tada i zaslužila da prođe - poručio je Roze.

Mišljenja su podeljena, utisak je da su crveno-beli večeras zaslužili više, a trener domaćeg sastava složio se da je srpski šampion imao nekoliko dobrih prilika zbog čega će "borbena gotovst" biti na najvišem nivou u Beogradu za dve nedelje. 

- Teška utakmica protiv nezgodnog rivala, jako bitna pobeda. Imali smo šansu da damo još golova, ali smo isto tako dali previše kontri Crvenoj zvezdi. Moramo da budemo oprezni za dve nedelje - rekao je Marko Roze. 

Jasan je bio Marko Roze i po pitanju toga šta njegu ekipu kroz dve nedelje očekuje u Beogradu. 

- Braniti kontre biće glavni zadatak u Beogradu, brzi su, imaju dobre napadače i momke koji znaju da igraju fudbal. Zato moramo da igramo našu igru - podvukao je trener RB Lajpciga. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Rusi oči u oči sa američkim snagama u Nigeru, Ostin se odmah oglasio!
napeto

Rusi oči u oči sa američkim snagama u Nigeru, Ostin se odmah oglasio!

Rusko vojno osoblje ušlo je u četvrtak u vazdušnu bazu u Nigeru u kojoj su američke trupe, od kojih je vojna hunta Nigera zatražila da se povuku, a ministar odbrane SAD Lojd Ostin izjavio je da američki vojnici nisu u opasnosti i da su "ruske snage u posebnom kompleksu i nemaju pristup američkim snagama ili opremi".

03.05.2024

10:06

Vodič za američke izbore! Vek i po okršaja - kako su nastale Republikanska i Demokratska stranka!
Planeta

Vodič za američke izbore! Vek i po okršaja - kako su nastale Republikanska i Demokratska stranka!

Od Linkolnove pobede na izborima, pa do danas svi američki predsednici bili su ili iz Republikanske ili iz Demokratske partije, a uspostavljena je dominacija ove dve stranke i u Kongresu. Formalno, postoje i druge koje mogu da učestvuju na izborima. Međutim, njihovi rezultati su zanemarljivi, navodi se u analizi Instituta za politiku i ekonomiju jugoistočen Evrope (IPESE)

03.05.2024

10:36

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Odmah pogledajte u svoju kosu! Ako primetite ove promene vreme je za uzbunu
Zdravlje

Odmah pogledajte u svoju kosu! Ako primetite ove promene vreme je za uzbunu

Mnogo toga možete saznati na osnovu nečije frizure: koliko se neko brine o sebi, vodi li računa o trendovima, da li je uredan, koja mu je omiljena boja, kakvog je trenutno raspoloženja. Na osnovu kose, takođe, može se zaključiti i šta jedemo, kakva nam je genetika, da li smo pod stresom i da li patimo od nekog zdravstvenog problema. Da, dobro ste čuli, kosa može poslužiti i u dijagnostičke svrhe, jer njen kvalitet i stanje u kojem se nalazi mnogo toga govore o zdravlju celokupnog organizma.

03.05.2024

10:02

Džet set

Srbija