• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.11.2023

08:58

Prva šansa i odmah gol! Partizanovo dete zablistalo u Španiji! (VIDEO)

Starsportphoto

Fudbal

Prva šansa i odmah gol! Partizanovo dete zablistalo u Španiji! (VIDEO)

Podeli vest

Nekadašnji napadač Partizana, a sadašnja uzdanica španske Almerije Marko Milovanović, postigao je prvi gol u dresu kluba u čije se redove preselio prošlog leta.

Marko Milovanović (20)  koji je kao tinejdžer prošlog leta stigao u ekipu koja se takmiči u španskoj La Ligi, sve do sinoć nije dobio pravu priliku da pokaže šta zna, a onda je pobrao simpatije stručnog štaba i navijača postigavši gol na meču na kojem se prvi put našao u startnoj postavi. 

Na sjajan način je mladi Milovanović iskoristio ukazano poverenje u Kupu Kralja na gostovanju četvrtoligašu Talaveri. Almerija je slavila sa 2:0, a drugi gol je postigao rođeni Smederevac. Mrežu  domaćeg tima je u 14. minutu načeo Ramzani, dok je Milovanović u finišu prvog dela susreta nakon povratne lopte Aribasa poslao loptu u suprotan ugao.

 

 

Perspektivni ofanzivac je na terenu proveo 66. minuta pre nego što ga je zamenio Brazilac Leo Baptistao.

Napadač je prethodnog leta stigao u Almeriju iz Humske za 3.500.000 evra, ali je šansu da se nađe među starterima dobio tek posle više od 15 meseci. ​Dete Partizana je imalo priliku da odigra samo osam minuta  u domaćem šampionatu i to na premijeri protiv Rajo Valjekana, a nakon toga je tokom čitave prošle sezone sakupio mizernih 15 minuta. Ostaje da se vidi da li će mu ova partija dati krila i naterati stručni štab da mu u budućnosti pruži više prostora i minuta da pokaže od kakvog materijala je satkan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija