• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.11.2023

11:20

Ceo svet bruji o njemu! Navijačima srce stalo, a on izradio rivale! (VIDEO)

printscreen

Fudbal

Ceo svet bruji o njemu! Navijačima srce stalo, a on izradio rivale! (VIDEO)

Podeli vest

Ljubitelji fudbala širom sveta oduševljeni su potezom iskusnog golmana Kasija, koji je na fudbalskoj utakmici u Brazilu pokazao hladnokrvsnost i "ispalio" igrače protivničkog tima.

Fudbaleri Korintijansa i Atletiko Mineira odigrali su nerešeno (1:1) 33. kolu brazilskog  prvenstva, a u iskusni čuvar mreže domaćeg tima Kasio (36) postao je pravi hit na društvenim mrežama.

Njegova reakcija prilikom indirekta rivala oduševila je ljude širom planete, a snimak te situacije brzinom svetlosti postao je viralan.

Bivši čuvar mreže PSV Ajndhovena i nekadašnji reprezentativac Brazila pustio je da lopta upućena ka njegovom golu završi u mreži, a iako je treneru i navijačima srce na trenutak stalo, ispostavilo se da je momak koji već 11 godina brani u Korintijansu napravio vrhunsku stvar za svoj tim!

 

 

 

 

Sa obzirom na to da se radilo o indirektnom udarcu i da gol ne važi ukoliko dvojica igrača nisu imali kontakt sa loptom pre nego što je završila u mreži, jasno je da je Brazilac postupio sjajno. Kasio je rešio da se skloni, isprati je samo pogledom loptu na putu ka golu i omogućio njegovom timu da počne novu akciju jer ovaj pogodak nije priznat! 

Korintijans se nalazi na 14. mestu tabele, dok je Atletiko Mineiro trenutno na šestom mestu tamošnjeg šampionata.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija