• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.11.2023

08:21

Nole, hvala ti za sve što si uradio za našu državu!

Instagram/Sofija Milošević

Fudbal

Nole, hvala ti za sve što si uradio za našu državu!

Podeli vest

Srpski fudbaler Luka Jović i Sofija Milošević bili su gosti Novaka Đokovića u polufinalu Završnog turnira u Torinu.

Luka i Sofija su bili u  Novakovom boksu i zdušno prati svaki potez srpskog tenisera, koji je na kraju lako saladao Karlosa Alkaraza sa 6:3, 6:2. Posle pobede su malo proćaskali sa našim teniserom, a srpska manekenka zahvalila se najvećem teniseru svih vremena. 

"Nole, hvala što si nas ugostio, privilegija je svedočiti istoriji koju stvaraš. Hvala ti za sve što si učinio za našu državu, svi smo ponosi na tebe", napisala je Sofija na Instagramu.

 

 

 

 

 

Srpski as ide po još jednu veliku titulu.  Igraće protiv Janika Sinera (18.00, SK1) deveto finale završnog turnira sezone u karijeri i pokušaće da sedmom titulom pošalje u istoriju još jedan rekord koji je u vlasništvu Rodžera Federera. Novom titulom bi postao apsolutni rekorder po broju osvojenih Završnih mastersa pošto ih sada ima šest, kao i Švajcarac.

- Prošle godine su mi te okolnosti bile gorivo za ovu sezonu. Imao sam skoro savšrenu Grend slem sezonu što mi je bilo najvažnije, završio sam kao prvi na svetu, ostvario sam sve ciljeve, oborio mnoge rekorde. Oduševljen sam sezonom, još jedan meč je ostao, nadam se da ću pobediti - rekao je Novak.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija